ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φερεντσβάρος, έκλεισε τον Ματέους Σαλντάνια, που είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ

Ο Ματέους Σαλντάνια
Ο Ματέους Σαλντάνια 2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Φερεντσβάρος έκλεισε τον Ματέους Σαλντάνια με 5 εκατ. ευρώ από την Παρτίζαν, σύμφωνα με τη Mozzart Sport. Ο Βραζιλίανος σέντερ φορ είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (12/12, 19:45) στη League Phase του Europa League, σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Στη Φερεντσβάρος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Σαλντάνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mozzart Sport.

Όπως μεταφέρουν οι Σέρβοι, η Παρτίζαν ήρθε σε συμφωνία με τους Ούγγρους για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ έναντι 5 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό, που παρουσιάστηκε να προσφέρει και η ΑΕΚ στους ασπρόμαυρους σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, με την Ένωση να διαψεύδει, ωστόσο, το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Φερεντσβάρος αποτελεί αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη νεοσύστατη League Phase του UEFA Europa League, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να διεξάγεται στην Τούμπα στις 12 Δεκεμβρίου (19:45) για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Σαλντάνια, οι Ούγγροι θα έχουν καταγράψει ρεκόρ, αφού δεν είχαν προσφέρει ποτέ παλιότερα ανάλογο ποσό για κάποιον ποδοσφαιριστή. Η Παρτίζαν από την πλευρά της θα καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου επιθετικού με τον πρώην παίκτη της Λαμίας (2018-2023), Λαζάρ Ρόμανιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ