ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η απάντηση του Λε Ταλέκ και η συγγνώμη του Ναπολεόνι

Η απάντηση του Λε Ταλέκ και η συγγνώμη του Ναπολεόνι
Λε Ταλέκ INTIME SPORTS

Ο πεισμωμένος Αντονί Λε Ταλέκ είχε ανάγκη να αποδείξει ότι ούτε τελειωμένος είναι, ούτε ήρθε να "κολλήσει" τα τελευταία ένσημα στον Ατρόμητο. Η συγγνώμη του Στέφανο Ναπολεόνι για το χτύπημά του στον Ραούλ Γιορέντε της Καλλονής.

Το κλίμα για αρκετούς παίκτες του Ατρόμητου, κυρίως ξένους, ήταν βαρύ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Και ο Λε Ταλέκ ήταν μέσα σε αυτούς. Ο Γάλλος, όμως, είχε πεισμώσει βλέποντας ότι η πτωτική πορεία της ομάδας είχε συμπαρασύρει και τον ίδιο σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Όταν ήταν στην ομάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Λε Ταλέκ έφερε στα ίσια το παιχνίδι με τον Πλατανιά, για να κατακτηθεί τελικά το τρίποντο με το γκολ του Ναπολεόνι. Πριν από τον «τελικό» με τη Βέροια, ο Αθηναίος τεχνικός είχε πει στον Γάλλο: " Είσαι δική μου επιλογή, παίξε και για εμένα". Ο 31 ετών στράικερ χάρισε με δικό του τέρμα το τρίποντο.

Από την πρόσληψη του Δέλλα κι έπειτα "φορτώθηκαν" πολλά στον Γάλλο. Έπαιξε ένα 90λεπτο με τον Αστέρα, 45 λεπτά με τον Πανθρακικό και 13 λέπτά με την Καλλονή. Κόντρα στους Θρακιώτες έγινε αλλαγή στο 45λεπτο. Απέναντι στην Καλλονή μπήκε στο 77' και επί της ουσίας αυτός ήταν που έλυσε τον "γόρδιο δεσμό", χαρίζοντας τη νίκη - ανάσα στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Λε Ταλέκ μπορεί να έχει κάνει μεγάλη καριέρα και να έχει περάσει πιο δύσκολες στιγμές, αλλά και ακόμα και τώρα νιώθει ότι πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαίος. Ότι ήρθε εδώ για να δώσει λύσεις, έστω και αν η ομάδα του δεν πραγματοποπιεί την αναμενόμενη πορεία. Ο ίδιος λέει ότι θα μείνει επαγγελματίας μέχρι τέλους, για να συνεχίσει να δίνει βαθμούς στον Ατρόμητο.

Η συγγνώμη του Ναπολεόνι

Από τις άτυχες στιγμές του αγώνα του Ατρόμητου με την Καλλονή ήταν το χτύπημα του Στέφανο Ναπολεόνι στον Γιορέντε. Ο Ιταλός, άθελά του, τραυμάτισε στο κεφάλι τον Ισπανό αμυντικό της ΑΕΛΚ, που υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό.

Λίγες ώρες μετά το 1-0 του Ατρόμητου, ο Ναπολεόνι έγραψε στο facebook: "Πολύ σημαντική νίκη. Τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Όμως δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Ξέρω ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ότι αυτά συμβαίνουν, αλλά νιώθω άσχημα για αυτό που έπαθε ο Ραούλ Γιορέντε. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι. Του εύχομαι να γυρίσει σύντομα πιο δυνατός. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και στην οικογένειά του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ