ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απειρία αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Η απειρία αντίπαλος του Παναθηναϊκού
Φορναρόλι INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία εναντίον της Λάτσιο έχοντας ωστόσο στην αποστολή του αρκετούς άπειρους, με το μέσο όρο να φτάνει τα 24.6 έτη.

Η αποστολή των πράσινων βρίσκεται από την Τετάρτη το πρωί στην Ρώμη και προετοιμάζεται ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λάτσιο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη με σκοπό να έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς η Τότεναμ υποδέχεται την Μάριμπορ, κάτι που μοιάζει δύσκολο αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά την αποστολή που "πέταξε" για Ιταλία.

Μπορεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να χρησιμοποίησε την εμπειρία σε λάθος παιχνίδι (με τον ΟΦΗ στην Κρήτη), όμως τα λόγια του κρύβουν μία μεγάλη αλήθεια κι αυτή αποτυπώνεται στην Ευρώπη.

Εξετάζοντας προσεκτικά τους 20 που βρίσκονται στην αποστολή, διαπιστώσαμε πως μόνο οι έξι έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών στην Ευρώπη, ενώ έξι ακόμα έχουν από 0 έως μία παρουσία!

Άλλο ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας με 24.6 έτη, ένα από τα πιο μικρά φέτος στην διοργάνωση από ομάδες που διεκδικούν πρόκριση.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

-- Οι 9 είναι από 24 ετών και κάτω.

-- Οι 3 είναι από 30 ετών και πάνω

-- Οι 5 είναι από 20 ετών και κάτω

-- Οι 6 έχουν παίζει από 0 έως 1 φορά στην Ευρώπη

-- Οι 6 έχουν παίξει διψήφιο αριθμό αγώνων στην Ευρώπη

Αναλυτικά το ρόστερ με τις ηλικίες και τις συμμετοχές στην Ευρώπη

Οι έμπειροι παίκτες είναι στην άμυνα όπως παρατηρούμε, ενώ ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες παραστάσεις είναι ο Λουκάς Βύντρα και ακολουθούν Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος.

Κοτσόλης: 33 (10 ματς)

Καρνέζης: 27 (7 ματς)

Καπίνο: 18 ( 0 ματς)

Σεϊταρίδης: 31 (46 ματς)

Βύντρα: 31 (69 ματς)

Σπυρόπουλος: 29 (46 ματς)

Χουχούμης: 18 (1 ματς)

Βελάσκες: 22 (6 ματς)

Τριανταφυλλόπουλος: 19 (1 ματς)

Βιτόλο: 29 (20 ματς)

Ζέκα: 24 (9 ματς)

Λαγός: 20 ( 0 ματς)

Φουρλάνος: 19 (1 ματς)

Μαυρίας: 18 (8 ματς)

Χριστοδουλόπουλος: 26 (29 ματς)

Μπαρμπαρούδης: 22 ( 0 ματς)

Κουίνσι: 26 (6 ματς)

Πετρόπουλος: 26 (6 ματς)

Φορναρόλι: 25 (5 ματς)

Τοτσέ: 29 (9 ματς)

Σύνολο: 24.6 ετών

Διαβάστε επίσης: Να συνεχίσει την καλή παράδοση απέναντι σε Ιταλούς, Δίλημμα για μια θέση στον Φερέιρα για την ενδεκάδα με την Λάτσιο, Σεϊταρίδης: "Δεν διαχωρίζουμε τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη", Φερέιρα: "Να αναπτύξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά", Κατσουράνης: "Όσοι είναι στην ομάδα, ξέρουν την αλήθεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ