ΑΡΗΣ

Η απίστευτη σχέση του Άρη με τις κόκκινες κάρτες

Η απίστευτη σχέση του Άρη με τις κόκκινες κάρτες

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά έντεκα κόκκινες κάρτες έχουν δοθεί φέτος στα παιχνίδια του Άρη. Διαβάστε για το εντυπωσιακό στατιστικό και τους πρωταγωνιστές.

Πόσες φορές θυμάστε παίκτη σε φετινό παιχνίδι του Άρη να αποβάλλεται;

Σίγουρα θα είναι πολλές και αυτό γιατί στατιστικά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι των "κιτρίνων" ένας παίκτης θα αντικρύσει την κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά, με την κόκκινη του Γιάννη Γκέσιου κόντρα στον Πανθρακικό ο Άρης έφτασε τις πέντε στο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος Έλληνας, μάλιστα, αποβλήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του, είχε αφήσει την ομάδα του με 10 και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αντικρύζοντας δύο κίτρινες (σ.σ. αυστηρές και οι δύο αποβολές).

Ακόμη, από μία αποβολή έχουν οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (με Παναθηναϊκό), Γιάννης Γιαννιώτας (με ΠΑΟΚ) και Κώστας Καζναφέρης (με Βέροια). Εντυπωσιακό είναι και πως όλες οι αποβολές έχουν έρθει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά, δηλαδή σε διάστημα οκτώ παιχνιδιών, στατιστικό στο οποίο αποτυπώνεται η απειθαρχία που υπάρχει εντός της ομάδας.

Η απίστευτη σχέση του Άρη με τις κόκκινες κάρτες
INTIME SPORTS

Ωστόσο, δεν είναι λίγες και οι κόκκινες κάρτες που έχουν αντικρύσει οι αντίπαλοι του Άρη (με τον Γιαννιώτα να έχει κερδίσει τις περισσότερες). Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως και στα τρία παιχνίδια που βγήκε κόκκινη στον αντίπαλο του Άρη, τελικά τελείωσε το παιχνίδι με 9!

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση και αυτό επιβεβαιώνεται ως τώρα. Στην πρεμιέρα Λεωνίδας Καμπάνταης και Βασίλης Λαμπρόπουλος πήγαν πρόωρα στα αποδυτήρια προμηνύοντας αυτό που ακολουθούσε.

Στο ντέμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν οι Γιώργος Κατσικάς και Λίαμ Λόρενς, οι οποίοι αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις, ενώ στον αγώνα με τη Βέροια οι Μίροσλαβ Σνάουτσερ και Κέναν Μπαργκάν.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σε κάθε παιχνίδι του Άρη κατά μέσο όρο βγαίνει και μία αποβολή ως τώρα στη Σούπερ Λιγκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ