ΠΑΟΚ

Η απόφαση με ρίσκο για Λίνο

Η απόφαση με ρίσκο για Λίνο
INTIME SPORTS

Τι έδειξε το τεστ ετοιμότητας στο οποίο υποβλήθηκε ο Λίνο και γιατί ο Μπόλονι θα δυσκολευτεί να πάρει απόφαση για το αν θα είναι στην αποστολή για το Λονδίνο.

Το Σαββατοκύριακο (26-27/11) ο Άλβες Λίνο πέρασε από αγωνιστικά τεστ προκειμένου να φανεί η αγωνιστική του ετοιμότητα εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμασίας έδειξε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς της Τετάρτης (30/11), αφού δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο αποθεραπείας που απαιτείται για τη θλάση στον δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε.

Αν δεν υπήρχε το ματς με την Τότεναμ, τότε η συζήτηση θα περιστρεφόταν γύρω από το αν ο έμπειρος μπακ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή με τα Γιάννινα.

Τώρα, όμως, ο Μπόλονι καλείται να πάρει μία απόφαση που κρύβει ρίσκο, αφού η κατάσταση είναι σχεδόν πανομοιότυπη αυτής που υπήρχε πριν το ματς με τους Σάμροκ.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο Λίνο διψάει να αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο ματς, αλλά ο φόβος υποτροπής είναι ορατός. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας (28/11) θα γνωρίζουμε αν ο Μπόλονι έχει τη διάθεση να ρισκάρει, αν και τώρα το διακύβευμα μπορεί να είναι και ο κρίσιμος αγώνας με την Ρούμπιν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ