CHAMPIONS LEAGUE

Η απόκρουση του Τσεχ με τη μύτη

Η απόκρουση του Τσεχ με τη μύτη
Τσεχ

Με την μύτη απέκρουσε το πέναλτι του Ρονάλντο στον τελικό ο Τσεχ όπως αποκάλυψε (vid)

Ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λινγκ είχε πολλές συγκινήσεις όπως και πολλά απρόοπτα, ένα από αυτά αποκάλυψε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Πετρ Τσεχ, αφού όπως δήλωσε το πέναλτι που χτύπησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το απέκρουσε με την μύτη! " Ο Ρονάλντο σούταρε με δύναμη με αποτέλεσμα να αντιδράσω ενστικτωδώς, όμως υπολόγισα λίγο λάθος και η μπάλα χτύπησε στην μύτη μου. Ναι απέκρουσα το πέναλτι λόγο της μύτης μου και μάλιστα αυτό με πόνεσε πάρα πολύ".

" Η αλήθεια είναι πως δεν έκανα κάποια κίνηση για να “ψαρώσω” τον Ρονάλντο, αλλά έμεινα ακίνητος περιμένοντας να δω που θα στείλει στην μπάλα. Το γεγονός ότι σταμάτησε πριν σουτάρει με βοήθησε αρκετά πριν πάρω την απόφαση μου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνηθίζει να σταματάει προτού χτυπήσει κάποιο πέναλτι, κάτι που όπως λέει και ο Τσεχ το έχουν μάθει οι αντίπαλοι τερματοφύλακες με αποτέλεσμα να ξέρουν πλέον τι πρέπει να κάνουν.

Βίντεο από φίλαθλο που βρέθηκε στις εξέδρες του αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δείχνει την τροχιά της μπάλας προς την μύτη του Τσεχ.











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ