ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αποστολή για την Βουλγαρία

Η αποστολή για την Βουλγαρία
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ατρομήτου αναχωρεί το Σάββατο για την Βουλγαρία για το Β' στάδιο της προετοιμασίας της και για φιλικά παιχνίδια. Διαβάστε ποιους παίκτες επέλεξε ο Γιώργος Δώνης

Με 29 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου αεροπορικώς για τη Σόφια η ο Ατρόμητος και από εκεί οδικώς για το Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει το Β'' στάδιο προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Περιστερίου θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου. Το πρώτο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δοθεί στις 25 Ιουλίου με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στις 30 Ιουλίου, η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στις 2 Αυγούστου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες της ομάδας Κ-20 που μετείχαν και στο Καρπενήσι και μετά το τέλος της προετοιμασίας στη Βουλγαρία θα αποφασίσει ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες και θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Την αποστολή του Ατρομήτου για την Βουλγαρία αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ραχιώτης, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Τάτος, Σφακιανάκης, Πίτου, Μπάλλας, Μακρής, Αθανασίου, Αργυρός, Καντούτσης, Μπρίτο, Αναστασάκος, Λημνιός, Μπιλίτσης, Άγκολι, Επστάιν, Καϊμακαμούδης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καραγκούνης και Γρομητσάρης.

Τέλος παρελθόν αποτελεί και τυπικά μετά από έξι χρόνια από τον Ατρόμητο ο Χρυστόστομος Μιχαηλίδης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ