ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟ

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ατρομήτου για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής ο Σφακιανάκης

Με μια προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του, ενόψει της σαββατιάτικης (17/9, 19.30) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Περιστερίου για την 3η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία συμπεριλαμβάνει 19 παίκτες και όχι τον Στέλιο Σφακιανάκη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Στην αποστολή του Ατρομήτου είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Τάτος, Μακρής, Mπρίτο, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Δημούτσος, Καραμάνος, Ζουέλα και Επστάιν.

Στο μεταξύ, η ομάδα Κ-20 στο πλαίσιο του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11.30 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Κερατσινίου.

Λόγω έλλειψης γηπέδου στο Περιστέρι με φυσικό χλοοτάπητα, εκτός από το Δημοτικό Στάδιο, η ομάδα Κ-20 θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής χρονιάς στο γήπεδο Κερατσινίου (περίοχή Σχιστού).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ