ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Βασιλούδης.

Με πρωινή προπόνηση την Κυριακή (3/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/1) με τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά, ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για την Αθήνα και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται πέντε ποδοσφαιριστές.

Στο Αγρίνιο έμειναν οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, οι τραυματίες Κόρσιενς, Παπουτσογιαννόπουλος και ο τιμωρημένος Ρουσκουγιέδα.

Αντίθετα, για την πρωτεύουσα αναχώρησαν οι Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Βασιλούδης.

Στο μεταξύ, επαγγελματικό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 του Παναιτωλικού, Στάθης Βασιλούδης.

Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1996 στη Θεσσαλονίκη και εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού το καλοκαίρι του 2014. Τους τελευταίους μήνες συμμετείχε στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και με εισήγηση του κ. Ματζουράκη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ