ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποθέωση και το δράμα

Η αποθέωση και το δράμα
Βίκτορ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης

Το SPORT 24 παρουσιάζει την απόλυτη αποθέωση και το "δράμα" του Βίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο

Εκεί που ήρθε και προστέθηκε στην λίστα με τα σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που φόρεσαν την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος, ήδη οι περισσότεροι τον θεωρούν "τελειωμένο", κάτι που ο ίδιος λογικά και το περιβάλλον του δεν το συμμερίζεται.
" Εάν δεν πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα δεν θα ερχόμουνα, αυτό ήθελα και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στην καριέρα μου" ήταν μια από τις ατάκες που χαρακτηριστικά έκαναν πιο λατρευτό τον ήδη αγαπητό Ισπανό μεσοεπιθετικό τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα, κάτι που σήμερα δεν φέρεται να ισχύει.

Γιατί, μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Γιατί, απλά ο ίδιος έχει συνειδητοποιήσει ότι μέχρι τώρα ο "τραυματίας" εαυτός τους δεν τον αφήνει να γίνει πράξη η υπόσχεσή του, περί βοήθειας στην καριέρα του.

Η ατμόσφαιρα έγινε πιο "καυτή" μέσα στο κατακαλόκαιρο στις αρχές Αυγούστου όταν και επισήμως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ισπανικού πρωταθλήματος με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λα Κορούνια, είναι στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Μαζί του... όμως ήταν και το πρόβλημα που ενδεχομένως να τον εμπόδισε να συνεχίσει την λαμπρή καριέρα του στο πιο θεαματικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Αυτό της Πριμέρα Ντιβισιόν που δεν χωρούσε τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ναι... είναι αλήθεια.

Ο "πληγωμένος" όπως αποδείχθηκε εξ' αρχής Ισπανός μέσος μπορεί να άφησε μηνύματα αισιοδοξίας με την παρουσία του σε παιχνίδια τύπου Ολυμπιακού όπου (έκανε την σέντρα σουτ για το γκολ ενώ) ανακυρήχθηκε MVP του ματς ωστόσο σε άλλα παιχνίδια απλά "απουσίαζε".

Οχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά, αφού τα προβλήματα υγείας δεν του επέτρεπαν να κάνει προπονήσεις αλλά και ταυτόχρονα να δηλώνει παρών στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με συνέπεια να παρακολουθεί συνήθως με το γνώριμο παλτό και το σκουφί του από τα επίσημα τα ματς της ομάδας του.

Από την λατρεία των οπαδών της Λα Κορούνια, ο Βίκτορ γνώρισε την αγάπη των φίλων του «τριφυλλιού» αλλά σε αντίθεση με τους Ισπανούς από την πλευρά του δεν μπόρεσε να τους αποδείξει ότι διαθέτει το κίνητρο για να οδηγήσει την ελληνική ομάδα ψηλά. Με τον λόγο να είναι γνωστός και πιθανώς αδιόρθωτος, αφού το ένα πρόβλημα διαδέχονταν το άλλο.

Και τώρα τι; αναρωτιέται ο καθένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού, για μια μεταγραφή που ενώ προκάλεσε πανικό στο άκουσμά της δείχνει να έχει την ίδια κατάληξη με αυτές του παρελθόντος (Κονσεϊσάο κ.α.) αποδεικνύοντας ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον τομέα αυτό.

Μοναδική νότα αισιοδοξία η επιθυμία του ίδιου του Βίκτορ που δηλώνει άγνοια περί διακοπής του συμβολαίου του αλλά και η πίστη του ότι από την νέα σεζόν θεωρεί ότι θα επιστρέψει δριμύτερος, ορεξάτος για ποδόσφαιρο και κυρίως " σιδερένιος ".
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ