ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "αποζημίωση" και οι συστάσεις

Η "αποζημίωση" και οι συστάσεις
Τζιόλης, Παναθηναϊκός

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής έχοντας σημειώσει και το καλύτερο γκολ της... αναδείχθηκε ο Τζιόλης.

Ο ταλαντούχος διεθνής μέσος με τα δύο "πανέμορφα" γκολ που πέτυχε στο Περιστέρι, αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής, ενώ παράλληλα κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ με το πρώτο (που άνοιξε το σκορ) τελικά να ψηφίζεται το καλύτερο, σύμφωνα με την ψηφοφορία.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παίκτης κατακτά και τα δυο βραβεία ενώ είναι η δεύτερη φορά που κατορθώνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού να παίρνει και τους δύο... τίτλους με τον Αντρέας Ιβανσιτς να το έχει καταφέρει στην 5η αγωνιστική κόντρα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP είναι τα εξής:

1. Αλέξανδρος Τζιόλης (Παναθηναϊκός) 44,0%
2. Ριβάλντο (Ολυμπιακός) 37,4%
3. Μάρτσιν Μίετσελ (ΠΑΟΚ) 11,3%
4. Λεωνίδας Καμπάνταης (ΑΕΚ) 3,8%
5. Σέρτζιο Κόκε (Αρης) 3,5%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal είναι τα εξής:

1. Αλέξανδρος Τζιόλης (Παναθηναϊκός) 48,6%
2. Ιντριτ Φορτούζι (Ηρακλής) 40,4%
3. Ριβάλντο (Ολυμπιακός) 6,7%
4. Νακαράτο Γκουστάβο (Κέρκυρα) 2,9%
5. Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) 1,4%

Δεν προπονήθηκε ο Βίκτορ...

Χωρίς τον Βίκτορ Σάντσεθ που και πάλι δεν προπονήθηκε το πρωί (χαλαρά το απόγευμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία του "τριφυλλιού" ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κυριακή, 19:00). Ο Ισπανός μέσος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα ωστόσο αυτό δεν θα του στερήσει την συμμετοχή από την αναμέτρηση με τους "Πόντιους".

Τόσο η πρωϊνή όσο και η απογευματινή προπόνηση έγινε σε δυνατούς ρυθμούς από τον Ισπανό τεχνικό. Το απόγευμα μετά το "ζέσταμα" οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κάτι που θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο ο 49χρονος και για τον λόγο αυτό έκανε αρκετές... συστάσεις.

.... συστάσεις "προσοχής" από Μουνιόθ



Ο 49χρονος τεχνικός γνωρίζοντας ότι το όνομα του αντιπάλου... μπορεί να παρασύρει τους παίκτες του να αγωνιστούν πιο χαλαρά, "έκρουσε" των κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας χαρακτηριστικά σε μια διακοπή της προπόνησης:

" Πρέπει να προσέξουμε, αυτό το παιχνίδι γιατί μπορεί ν' αποδειχθεί πιο δύσκολο απ' όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα και να έχουμε πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης στην Παιανία, ολοκληρώθηκε με δίτερμα διάρκειας 30 λεπτών. Ο Ηλίας Κώτσιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ