PREMIER LEAGUE

Η αστυνομία έχει αναλάβει την ρατσιστική επίθεση στον Γουόκερ-Πίτερς της Σαουθάμπτον

Ο Κάιλ Γουόκερ Πίτερς της Σαουθάμπτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Μέρις", Σαουθάμπτον | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Ο Κάιλ Γουόκερ Πίτερς της Σαουθάμπτον πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League 2021-2022 στο "Σεντ Μέρις", Σαουθάμπτον | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Σαουθάμπτον επικοινώνησε με την αστυνομία αφού ο αμυντικός Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Η Σαουθάμπτον επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία, καθώς ο αμυντικός της, Κάιλ Γουόκερ-Πίτερ,ς δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 25χρονος στοχοποιήθηκε έπειτα από ένα τάκλιν στον 18χρονο Αργεντινό, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, που έφερε και την αλλαγή του από τον προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ.

"Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκα είναι κάτι που κανένας παίκτης ή άτομο δεν πρέπει να βιώσει ποτέ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και αυτό είναι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να γίνουν περισσότερα, για να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον", έγραψε στο Instagram και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γκαρνάτσο, προσθέτοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον τραυματίσει.

Η Σαουθάμπτον ανέφερε ότι είναι αηδιασμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά όσων κάνουν διαδικτυακές ρατσιστικές επιθέσεις σε παίκτες για το χρώμα του δέρματός τους και έχει προωθήσει τα μηνύματα στην αστυνομία του Χάμσαϊρ, προκειμένου να αναλάβει δράση και να εντοπίσει τους ενόχους.

Η ρατσιστική επίθεση καταδικάστηκε επίσης από την Ομοσπονδία και την Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ