ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αυλαία πέφτει στη Φυλή

Η αυλαία πέφτει στη Φυλή
πανηγυρική Ολυμπιακός

Τελευταία στάση η Φυλή για τον πρωταθλητή Ελλάδας, στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον τελικό Κυπέλλου

Οι ερυθρόλευκοι, στην τελευταία τους επίσημη υποχρέωση πριν από τον τελικό Κυπέλλου hellas online κόντρα στην ΑΕΚ (2 Μαΐου), αντιμετωπίζουν τον Θρασύβουλο στη Φύλη, σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό κίνητρο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, πρέπει να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα για δύο λόγους. Τόσο για να βρουν τα πατήματά τους και αγωνιστική συνοχή λίγες ημέρες πριν από τη διεκδίκηση ενός τίτλου όσο και για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, ύστερα από μία εβδομάδα, στην οποία κυρίαρχο θέμα αποτέλεσε η χαλαρότητα στις προπονήσεις.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε από την αποστολή τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φερνάντο Μπελούτσι, οι οποίοι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του για τον αγώνα στις 2 Μαΐου. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας θέλησε να τους προφυλάξει στην 30η και τελευταία αγωνιστική της φετινής Super League προκειμένου οι δύο παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση βασικών ποδοσφαιριστών. Μία πιθανή εντεκάδα (σε διάταξη 4-4-1-1) για το ματς με την ομάδα της Φυλής αποτελείται από τους: Νικοπολίδη-Τοροσίδη, Ζεβλάκοβ, Άντζα, Πάντο (ή Ντομί)-Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (ή Λέτο)-Όσκαρ-Ντιόγκο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο. Ο Α. Παπαδόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μπελούτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης, ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λέτο, Ζεβλάκοβ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ντομί, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Άντζας.

Εκτός αποστολής είναι οι Στολτίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Μενδρινός, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης και Παναγόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν την Κυριακή (26/4) στις 10:30.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ