ΗΡΑΚΛΗΣ

Η αϋπνία, η ευχή και η πλάκα

Η αϋπνία, η ευχή και η πλάκα
Κωφίδης

Ο Σάββας Λωφίδης έσβησε το ενδεχόμενο παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Πριν πάντως πάρει την απόφασή του για παραμονή του στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης είχε χθες το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανουδάκη.

Από την πλευρά του, του τόνισε ότι έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε παραίτηση ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να τα πουν και από κοντά με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι ο Σάββας Κωφίδης δεν είπε τίποτα στους παίκτες του στα αποδυτήρια πριν από την προπόνηση περί παραίτησης στους οποίους και μίλησε μόνο για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη λέγοντάς τους: "Δεν έχω κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα από το αγωνιστικό. Δείξατε διάθεση και αγωνιστικότητα".

Όσο για τους παίκτες του Ηρακλή; Ο Ζοέλ Επαλέ δεν έκρυψε πως έχασε τον ύπνο του: "Τα δύο βράδια που ακολούθησαν της ήττας μας από τον Εργοτέλη έχασα τον ύπνο μου", ενώ για το γκολ του Χατζί είπε: "Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας", ενώ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σάββα Κωφίδη δήλωσε: "Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα μια παραίτηση ή αποχώρησή του", κι όσο για τη συνέχεια είπε:

"Πρέπει να είμαστε δυνατοί στο μυαλό. Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι κρίμα για τον Ηρακλή που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Είναι όμως πλασματική. Ωστόσο, δεν γίνεται να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει δρόμος ακόμη".


Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σάββα Κωφίδη και της παραμονής τοποθετήθηκε και ο Ηλίας Πουρσανίδης είπε: "Σε τι θα βοηθήσει μία αλλαγή; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μακάρι, να μείνει στην ομάδα", κι αναρωτήθηκε: "Δεν υπάρχει χημεία μεταξύ παικτών και προπονητή;", και πρόσθεσε: "Αυτή η ομάδα δεν έκανε τον κύκλο της. Πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα. Κανείς τριγύρω δεν πιστεύει ότι θα έχουμε πρόβλημα" για να παραδεχτεί: "Νιώθουμε πίεση".

Τέλος ο Γιώργος Αμπάρης που παρακολούθησε το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη από την τηλεόραση λόγω του τραυματισμού του τόνισε χαρακτηριστικά για το γκολ του Χατζί: "Έπαθα πλάκα".










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ