ΑΓΓΛΙΑ

Η αυτοβιογραφία που... καίει τον Έρικσον

Η αυτοβιογραφία που... καίει τον Έρικσον
Νάνσι Ντελ Όλιο

Στην αυτοβιογραφία της, η... επίσημη αγαπημένη του Έρικσον, Νάνσι Ντελ Όλιο, τον συγχωρεί για τις απιστίες του και αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμοι για το γάμο τους

Ο λόγος για τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος επιθυμεί να γυρίσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του στα 59 του χρόνια μετά την αποτυχημένη θητεία του στην Εθνική Αγγλίας, αλλά και την Ιταλίδα σύντροφό του, Νάνσι Ντελ Όλιο, η οποία μετά από έναν χρόνο αποχής από τα βρετανικά κουτσομπολιά, επιστρέφει δριμύτερη, καθώς εντός των προσεχών ημερών βγαίνει στην κυκλοφορία η αυτοβιογραφία της.
Η έκδοση αυτή έχει τίτλο "Το όμορφο παιχνίδι" (The beautiful game) και φυσικά ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου (320 σελίδων παρακαλώ) καταλαμβάνει και ο Σουηδός τεχνικός, με τον οποίο έχει ζήσει εννέα ολόκληρα χρόνια.

Από τις 6 Ιουνίου και μετά θα μπορεί κάποιος να το αγοράσει από τα ράφια των αγγλικών βιβλιοπωλείων, καταβάλλοντας γύρω στα 27 ευρώ, ενώ όπως αποκαλύπτει η ίδια με δηλώσεις στην αγγλική Daily Mail, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξη της σχέσης της με τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας.

Από το... κοκτέιλ που την έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με τον "Mister της Λάτσιο" το 1998 μέχρι τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι στα προημιτελικά.

Οι... περιπέτειες της πριν γνωρίσει τον Σουηδό
Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, μεγαλωμένη στο Μπάρι, πτυχιούχος στη Ρώμη, μέχρι τα 30 της χρόνια η Ανουντσιάτα (Νάνσι) Ντελ Όλιο δούλεψε σε δικηγορικά γραφεία.

Η παιδική ηλικία, ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα στα 21 της χρόνια που την άφησε σε κώμα για αρκετές εβδομάδες, η καριέρα, ο γάμος με τον γνωστό Τζανκάρλο Μάτσα, τρεις αποβολές, εκ των οποίων η μία μόνο ηθελημένη. Αυτά τα γεγονότα συνθέτουν τα κεφάλαια που προηγούνται της ερωτικής ιστορίας της με τον Έρικσον.

Για αυτό το κεφάλαιο, μας δίνει μία μικρή γεύση μιλώντας στην Daily Mail:" Είμαι υπερήφανη που μιλάω για τη ζωή μου, για τα πάθη μου και την πανέμορφη ιστορία αγάπης που με δένει με τον Σβεν. Είναι το μεγάλο λοβ-στόρι της ζωής μου. Την σημερινή εποχή το να είσαι 43 ετών (η ηλικία της) είναι σαν να είσαι 23.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως αισθάνεσαι και πώς φαίνεσαι. Αισθάνομαι μέσα μου νέα, η βιολογική μου ηλικία είναι 26 ετών".




Στάζει φαρμάκι για τις... πέτρες του σκανδάλου
Η σύντροφος του Έρικσον δεν διστάζει να μιλήσει και για τις Ουλρίκα Τζόνσον και Φαρία Αλάμ, τις δύο γυναίκες που σκανδάλισαν τον Σουηδό και τον άφησαν εκτεθειμένο στα μάτια της αγγλικής κοινής γνώμης.

"Οι γυναίκες γοητεύονται πάντα από έναν άνθρωπο με τη θέση του Σβεν, είναι φυσικό. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω κάποια που το κάνει για τα λεφτά.

Αυτές οι δύο είναι από άλλο πλανήτη ή είναι απελπισμένες. Έχουν μία απεγνωσμένη ανάγκη για λεφτά, ή για δημοσιότητα. Είναι κάτι το φρικτό.

Όλοι διαπράτουν λάθη. Δυστυχώς ο Σβεν έκανε δύο. Ίσως όμως ήταν και δικιά μου η ευθύνη, ίσως δεν ήμουν αφοσιωμένη αρκετά στη σχέση μου".





Τα λόγια αυτά δείχνουν πως η Ιταλίδα έχει συγχωρέσει τον... άτακτο Σουηδό, με τον οποίο μετά από έναν σύντομο χωρισμό το περασμένο καλοκαίρι, είναι και πάλι μαζί, ενώ σκέπτονται το μεγάλο βήμα.

" Έχουμε μιλήσει για το γάμο μας, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Πού; Έχω μερικά μέρη στο κεφάλι μου, το ένα είναι στην Ιταλία, κοντά στο σπίτι μου. Ίσως κάνουμε και παιδιά. Το σκεφτόμαστε, διαφορετικά θα υϊοθετήσουμε", καταλήγει η σύντροφος του Σουηδού.

Περισσότερα για το διάσημο αυτό ζευγάρι αναμένονται μετά τον Ιούνη, όπου θα εκδοθεί και η αυτοβιογραφία της Νάνσι Ντελ Όλιο.





















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ