ΠΑΟΚ

Η αύξηση για Αντόνιο και το "φλέρτ" με Ροτζέριο

Η αύξηση για Αντόνιο και το "φλέρτ" με Ροτζέριο
INTIME SPORTS

Οι αναφορές του αθλητικού Τύπου στο ζήτημα απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο και το "μπάσιμο" του ΠΑΟΚ για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης

Ο Μάρκος Αντόνιο αποτελεί έναν από τους στόχους του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας. Η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" φιλοξενεί την Τρίτη (12/6) ρεπορτάζ επί του θέματος σύμφωνα με το οποίο ο "Δικέφαλος" αύξησε την διαφορά του προκειμένου να μειώσει την διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και να τον πείσει να μετακομίσει στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο αναφέρεται: "Ο ΠΑΟΚ δε θα "κρεμαστεί" στον Μάρκος Αντόνιο, για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει και τόσο εύκολα την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" ανέβασαν λίγο την προσφορά τους προς τον Μάρκος Αντόνιο, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να του δείξουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με δεδομένο τον σφιχτό προϋπολογισμό της φετινής σεζόν. Βέβαια, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές παραμένει και δεν έχει γεφυρωθεί. Αν δεν μειώσει τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί να γίνει καμία συμφωνία.

Ουσιαστικά το θέμα παραμένει ανοιχτό, ωστόσο είναι γεγονός ότι ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες λύσεις παι κτών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίσει πιο εύκολα, ακριβώς γιατί οι απαιτήσεις τους είναι πιο κοντά σ' αυτα που προσφέρει ο ΠΑΟΚ".

Η περίπτωση Ροτζέριο Μάρτινς

Στο μεταξύ, η εφημερίδα "Metrosport" κάνει λόγο για ζωηρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Βόλου, Ροτζέριο Μάρτινς. Στο ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, γράφεται: "Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα, εμφανίζεται να είναι ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "Μ", ο Δικέφαλος έχει αποφασίσει να αποκτήσει τον Ροτζέριο Μάρτινς, τον28χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2005 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Τι άνοιξε τον δρόμο για την "μετακόμιση" του Μάρτινς στην Τούμπα; Το ότι έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο της Αρκαδίας και το ότι το "κασέ" του δεν κρίνεται απαγορευτικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να πει το "ναι" με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει σε καμιά περίπτωση τις 180.000 ευρώ, τη στιγμή που για τις ικανότητές του έχει πολύ καλή άποψη ο Γιώργος Δώνης. Αλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός τον έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια ως αντίπαλο, με το επιπλέον πλεονέκτημα του Μάρτινς να είναι το ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως επιθετικός εφόσον χρειαστεί.

Εν κατακλείδι, ο Ροτζέριο Μάρτινς είναι πολύ ψηλά πλέον στην "ασπρόμαυρη" μεταγραφική λίστα και δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ στην τρέχουσα περίοδο αφού σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει ήδη συνομιλήσει με ανθρώπους του Δικεφάλου, με τον ίδιο να βλέπει κάτι παραπάνω από "ζεστά" βέβαια το ενδεχόμενο να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα".

Ο Σαλπιγγίδης

Εξάλλου, στο κλίμα που περιγράψαμε χθες στο ρεπορτάζ που αφορούσε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την μεταγραφολογία γύρω από το ονομά του, μάνατζερ δηλώνει στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" ότι θα φτάσει στον ΠΑΟΚ πρόταση από την Μονακό.

Ο Ερικ Μανάσε, ατζέντης και εκπρόσωπος φημισμένων παικτών, μεταξύ αυτών και του Ουρουγουανού επιθετικού Καβάνι της Νάπολι, αλλά και στενός φίλος του νέου ιδιοκτήτη της Μονακό (μετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής) τόνισε ότι ο επιθετικής του ΠΑΟΚ έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γάλλων.

"Παρακολούθησα το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας και, πραγματικά, ο Σαλπιγγίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ιδιαίτερα", σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Θα δω και τον αγώνα της Εθνικής σας με την Τσεχία, στο οποίο, άλλωστε, αναμένεται να έχει θέση βασικού. Βέβαια, τον Σαλπιγγίδη δεν τον έμαθα τώρα με το Πανευρωπαϊκό.

Αντίθετα, τον ξέρω από τα προηγούμενα χρόνια, θέλω να πω ότι τον είχα δει αγωνιζόμενο από κοντά, όταν είχα έρθει στην Ελλάδα, συνοδεύοντας τον Καρέκα. Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Μονακό εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες".

Και ο Μανάσε κατέληξε: "Πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να διακριθεί αγωνιζόμενος σε συλλογικό επίπεδο και μακριά από την Ελλάδα. Και η ομάδα της Μονακό, που έχει πίσω της ιστορία αλλά και μπροστά της καλές προοπτικές, μπορεί να του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία".

Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προχώρησε ακόμη στην αντικατάσταση του Παντελή Κωνσταντινίδη στο Δ.Σ.

Διαβάστε πώς υποδέχεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τη μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ