ΠΑΟΚ

Η αύξηση, ο Παγώνης και οι λύσεις

Η αύξηση, ο Παγώνης και οι λύσεις
Βεζυρτζής

Τρείς ώρες διήρκεσε η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αποφάσισε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θλάση ο "Σβούρας

Πραγματοποιήθηκε τα απόγευμα στις 17:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που διήρκεσε τρεις ώρες, όπου έλαβε χώρα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα 9.000.000 ευρώ παρά την ντρίμπλα από πλευράς του Βασίλη Παγώνη ενώ ο Νίκος Βεζυρτζής εξέφρασε τις τρεις λύσεις για την επόμενη μέρα.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέστη θλάση λίγο πριν από το τέλος του σημερινού προπονητικού διπλό του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής με την συμμετοχή του στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας με τον Άρη να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η σημερινή προπόνηση είχε δυσάρεστα νέα για τον Γιώργο Παράσχο. Αυτό γιατί κατά την διάρκεια του προπονητικού διπλού της πρώτης ομάδας με την δεύτερη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο με αποτέλεσμα ο "σβούρας" να αποχώρησε.
Η πρώτη εκτίμηση μάλιστα από πλευράς του γιατρού του ΠΑΟΚ, Γιώργου Οικονομίδη, ήταν ότι ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να λύσει άλλο ένα πρόβλημα.

Κατά τα άλλα στην σημερινή απογευματινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 15:30 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής έκαναν αποθεραπεία όσοι συμμετείχαν στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.
Εκτός από τον Κωνσταντινίδη ο Μπαλάφας γυμνάστηκε μόνος του λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς. Αύριο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Τα εισιτήρια με Άρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης 13.Φεβρ.2007 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17.Φεβ.2007 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Tιμές εισιτηρίων

Θύρα VIP: 100 ευρώ
Θύρα 1: 50 ευρώ
Θύρες 2, 3: 30 ευρώ
Θύρες 5, 6: 20 ευρώ
Θύρα 4, 7, 8: 15 ευρώ





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ