ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς!

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς!
Περού-χαμένη ευκαιρία

Η ευκαιριά της... χρονιάς χάθηκε στο Περού, με επιθετικό να μη σκοράρει πάνω στη γραμμή (videos)!

Αυτό ισχύει στην περίπτωση μίας φάσης που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον τίτλο της κορυφαίας χαμένης ευκαιριάς της χρονιάς, με την απίστευτη αυτή φάση να λαμβάνει χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα του Περού με αντιπάλους την Αλιάντσα Λίμα και την Ουνιβερσιτάριο.
Η φάση ξεκίνησε με μία σέντρα από τα αριστερά που έγινε για λογαριασμό της Αλιάντσα Λίμα, με τον δεξιό μέσο της ομάδας Όσκαρ Βίλτσες όχι μόνο να την κρατάει με υπερπροσπάθεια εντός αγωνιστικού χώρου αλλά να καταφέρνει με προβολή να βγάζει μία ψηλοκρεμαστή σέντρα που έφερε τη μπάλα μία... ανάσα από το να περάσει τη γραμμή της εστίας.

Αυτός που επωφελήθηκε περισσότερο από όλους φάνηκε πως ήταν ο επιθετικός των γηπεδούχων Χοσέ Κάρλος Φερνάντες που το μόνο που είχε να κάνει είναι να την προωθήσει με κεφαλιά στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, όμως προς γενική κατάπληξη όλων καθυστέρησε χαρακτηριστικά αδυνατώντας να... συγχρονιστεί και να πάρει την κεφαλιά.

Η αδυναμία του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί εν τέλει, καθώς ο μέχρι πρότινος εξουδετερωμένος γκολκίπερ Ραούλ Φερνάντες πρόλαβε να σηκωθεί και να του πάρει τη μπουκιά μέσα από το στόμα, διώχνοντας με γροθιά τη μπάλα σε κόρνερ.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα και τώρα ο επιθετικός της Λίμα δεν έχει αντιληφθεί πως χάθηκε αυτό το γκολ.

H κορυφαία χαμένη ευκαιρία της χρονιάς:



Φάσεις που ίσως... παρηγορήσουν τον φορ της Αλιάντσα Λίμα:
























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ