ΠΑΟΚ

Η χαρά του Γεωργιάδη

Η χαρά του Γεωργιάδη
Γεωργιαδης

Την πρώτη προπόνηση με την φόρμα του ΠΑΟΚ έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Γεωργιάδης στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε μένα και αυτό που μπορώ να κάνω πλέον εγώ από την πλευρά μου είναι να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους», ενώ αναφερόμενος στον ίδιο δεν έκρυψε πως: «Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι εδώ και θα δώσω την ψυχή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι γιατί πραγματικά δεν περιγράφεται ενώ χαίρομαι που θα παίξω συμπαίκτης με τον Ζαγοράκη εκτός από την Εθνική και σε κάποια ομάδα».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται είπε: «Τον τελευταίο μήνα δεν έχω παίξει κάποιο παιχνίδι ενώ τις τελευταίες μέρες προπονούμουνα μόνος μου. παρόλα αισθάνομαι έτοιμος και ψυχολογικά και αγωνιστικά για να παίξω». Όσο για το ότι συνέβη με τον Ηρακλή είπε: «Εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω και δεν νομίζω ότι ήταν ανήθικο».

Στα αγωνιστικά με νέο πρόσωπο τον Γιώργο Γεωργιάδη και μοναδικούς απόντες τους Αμίρ Μέγκαχεντ, πρόβλημα στο γόνατο και προπονήθηκε ατομικά, και τον Λάμπρο Βαγγελή λόγο οξείας αμυγδαλίτιδας και δεν προσήλθε στην προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα στην Τούμπα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, συμπεριέλαβε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Γεωργιάδη, Γιασουμή, Ζαγοράκη, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μελίσση, Μπαλάφα, Μουμίν, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδη, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλεζ, Ίντιο, Μίετσελ, Τόργκελε και Πιά.

Όσον αφορά τέλος την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα στις 19:00 στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ; Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμα με τον ίδιο πάντως να προσανατολίζεται σε ένα σχήμα ανάλογο με αυτό του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ