ΑΓΓΛΙΑ

Η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης

Η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης
ερασιτεχνική

Η Στέιντροπ αποτελεί την χειρότερη ομάδα της Ευρώπης έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια δίχως νίκη

Η συγκεκριμένη ομάδα αγνοεί τη χαρά του "τριπόντου" εδώ και δύο χρόνια. Για την ακρίβεια, τελευταία φορά πέτυχε τον στόχο της τον Ιανουάριο του 2006.
Έκτοτε η συγκομιδή της δεν είναι απλά πενιχρή αλλά τραγική. Σε 65 αγώνες απέσπασε μία ισοπαλία και υπέστη 64 ήττες! Τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει μόλις 17 τέρματα ενώ ο γκολκίπερ της μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα 178 φορές.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του 22χρονου επιεθετικού, Λι Μπέιλι. " Τις περισσότερες εβδομάδες αποτελεί θέμα συζήτησης εάν δεχθούμε μονοψήφιο αριθμό τερμάτων".

Σημειώνεται ότι ο Μπέιλι και ο 23χρονο Άντριου "Τανκ" Χάργουντ που αποτελεί τον παρτενέρ του στην εμπροσθοφυλακή δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

Ο σύλλογος από το Ντάρχαμ στο τελευταίο ματς συνετρίβη με 15-2, ενώ στο παθητικό συμπεριλαμβάνονται διασυρμοί με σκορ 17-1, 16-1 και 15-1.

Ο αρχηγός, Νιλ Χάλιμοντ δεν χάνει το κουράγιο του. " Ο Λι και ο Τανκ τα δίνουν όλα. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα προσπαθούμε μέχρι να φανούμε πιο τυχεροί".








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ