CHAMPIONS LEAGUE

Η χρονιά του Ιμπραχίμοβιτς

Η χρονιά του Ιμπραχίμοβιτς
Ιμπραχίμοβιτς

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του (βίντεο)

Παίζει σε μία από τις πιο γνωστές ομάδες του κόσμου; Σίγουρα όχι. Παίρνει βραβεία και τον συγκρίνουν με τους κορυφαίους; Ούτε αυτό. Είναι από τα καλύτερα παιδιά όσον αφορά το ποδόσφαιρο; Μπαα...

Και τι με αυτό; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα 33 του χρόνια παραμένει "καυτός". Σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, βάζει πανέμορφα τέρματα και οδηγεί την Παρί Σαν Ζερμέν στην κορυφή της Γαλλίας και της Ευρώπης.

Την Τρίτη το βράδυ ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε δυο γκολ απέναντι στην Λεβερκούζεν και έφτασε τα 41 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις (και με την εθνική) για τη σεζόν 2013-2014. Παράλληλα, είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο φετινό Champions League με 10 γκολ και ο μοναδικός που έχει σκοράρει δύο φορές με σουτ εκτός περιοχής.

Αντίπαλος του πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μετρά 42 τέρματα, γεγονός που δημιουργεί μία ωραία κόντρα με πολλά... γκολ. Ότι καλύτερο για όλους εμάς δηλαδή.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά και στη συνέχεια ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει...

Φέτος ο Ζλάταν έχει

Πρωτάθλημα: 24 συμμετοχές, 19 γκολ

Τσάμπιονς Λιγκ: 6 συμμετοχές, 10 γκολ

Κύπελλα Γαλλίας: 5 συμμετοχές, 5 γκολ

Με Σουηδία : 6 συμμετοχές, 7 γκολ

ΣΥΝΟΛΟ : 41 εμφανίσεις, 41 γκολ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ