ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η δεξίωση Πατέρα και το δώρο στους άπορους

Η δεξίωση Πατέρα και το δώρο στους άπορους
New Image

H δεξίωση και το πριμ Πατέρα. Δώρο 100.000 στους άπορους από παίκτες. Νέα τροπή για Κρόλντρουπ

Εδωσε πριμ... έδωσαν δώρο

Εξαιρετικό ήταν το κλίμα στη δεξίωση που παρέθεσε ο Νικόλας Πατέρας, στην ομάδα του "τριφυλλιού" στα γραφεία του στο Κολωνάκι.

Εκεί εκτός από τα μέλη της ομάδας το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, αφού με προσωπική τους πρωτοβουλία οι ποδοσφαιριστές μέρος του πριμ του 1.000.000 ευρώ (100.000 ευρώ) το διέθεσαν στους απόρους της πρωτεύουσας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας μαζί με διευθυντή του προσωπικού γραφείου Στέφανο Ησαϊα, εμφανίστηκαν πρώτοι και λίγο μετά να υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη. Παρόντες στην αίθουσα ο υπεύθυνος Τύπου των "πράσινων", Ανδρέας Δρουκόπουλος αλλά και ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής.

Λίγο μετά άρχισε η προσέλευση των ποδοσφαιριστών που έφεραν μαζί τους και μία κορνιζαρισμένη φανέλα του συλλόγου με όλες τις υπογραφές τους προκειμένου να τη δωρίσουν στον πρόεδρο της ομάδας σε μια πράξη ανταπόδωσης του δώρου του.

Πατέρας: "Χαμογελάτε το νταμπλ πήραμε..."

Μόλις άπαντες έδωσαν το παρών και βγήκαν οι πρώτες ομαδικές φωτογραφίες με τις δύο ρέπλικες των τροπαίων τόσο του πρωταθλητή όσο και του κυπελλούχου Ελλάδος. Την ώρα που οι "πράσινοι" έπαιρναν θέση για την αναμνηστική φωτογραφία ο "ισχυρός άνδρας" με αρκετή δόση χιούμορ, έδινε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για το πως να στηθούν απέναντι από τον φακό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Έλα να βλέπω χαμόγελα. Χαμογελάτε το νταμπλ πήραμε. Ελάτε πιο κοντά" ΄και άπαντες χαμογελούσαν... Λίγο μετά ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στην πράξη των "πράσινων" δείχνοντας ευαισθητοποίηση.

" Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ με όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του νταμπλ και ταυτόχρονα για να υλοποιήσω την υπόσχεσή που είχα δώσει για το προσωπικό πριμ, το οποίο θα τους παρέδιδα.

Οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν από κοινού 100.000 ευρώ από αυτό το πριμ να το δωρίσουν υπέρ των άπορων του Δήμου Αθηναίων και γι' αυτό καλέσαμε το Δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη για να του παραδώσουμε τα χρήματα.



Πιστεύω ότι αυτό δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού και την αγάπη που έχουν οι παίκτες για την πόλη των Αθηνών" είπε ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" .

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Το κάναμε με την καρδιά μας..."

Από τη μεριά των ποδοσφαιριστών το λόγο πήραν οι δύο αρχηγοί της ομάδας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αμφότεροι τόνισαν ότι η χειρονομία αυτή είναι μία χειρονομία καρδιάς.

" Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κάνουν αυτή την κίνηση για τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω αυτή η κίνηση να σημαίνει πολλά γι' αυτούς. Το τρόπαιο είναι βαρύ, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την επιτυχία και μπορούμε να τη μοιραστούμε"

Είνια μέρος της δουλειάς μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του πριμ μας. Το κάναμε από την καρδιά μας" τόνισε ο Βραζιλιάνος σταρ των "πράσινων".

Καραγκούνης: "Είναι το λιγότερο..."

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος υποστήριξε σχετικά με την πράξη των συμπαικτών του για την βοήθεια των άπορων:

" Με μεγάλη μας χαρά δίνουμε αυτό το ποσό στο Δήμο Αθηναίων και στους άστεγους. Με την κρίση που υπάρχει και όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και το κάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά."

Κακλαμάνης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωταθλητές"

Αρκετά συγκινημένος και με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην χειρονομία των παικτών του Παναθηναϊκού ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέροντας:

" Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας μας, η οποία είναι και η ομάδα της πόλης μας. Έδειξαν με την χειρονομία τους ότι η Αθήνα δεν είναι μία πόλη πλουσίων.

Υπάρχουν άνθρωποι φτωχοί που ο Δήμος περιθάλπει χωρίς καμία νομική υποχρέωση, αλλά έχει συναισθηματική υποχρέωση είτε από τις δικές του δυνάμεις είτε από μία χειρονομία όπως αυτή.

Είναι η πρώτη φορά στα τρία χρόνια που είμαι Δήμαρχος που συμβαίνει αυτό. Γι' αυτό και την λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη".

"Να γίνει η Διπλή Ανάπλαση"

Ο κ. Κακλαμάνης με αφορμή την παρουσία του στην δεξίωση θέλησε να αναφερθεί και στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό που ταλανίζει χιλιάδες οπαδούς αλλά και την διοίκηση του συλλόγου, λέγοντας:

" Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να δρομολογήσει μία λύση για το γήπεδο. Να γίνει η Διπλή Ανάπλαση και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο Δήμος στηρίζει την προσπάθεια αυτή και ελπίζω να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες. Από την Κυβέρνηση εξαρτάται να πει το μεγάλο "ναι" ή το μεγάλο "όχι."

Αποθεραπεία Σισέ, "Κάρα", Καντέ και "Σπυρό"

Λίγο πριν την δεξίωση στο γραφείο του προέδρου στο Κολωνάκι, οι παίκτες έκαναν (λίγο νωρίτερα από το κανονικό πρόγραμμα) προπόνηση στην Παιανία.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρχικά έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" ενώ ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να χωρίζονται σε 3 ομάδες εκ των οποίων η πρώτη έπαιζε ποδοβόλλεϋ, ενώ οι άλλες δύο έπαιζαν δίτερμα 6 εναντίον 6.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Δάρλας, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Σισέ, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Καντέ. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της "Golden Team" Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Ταχμαζίδης και Λιόλιος.























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ