ΑΡΗΣ

Η Δευτέρα των μεταγραφών

Η Δευτέρα των μεταγραφών
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα γνωρίζει λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ αν θα μπορεί να υπολογίζει στα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της περιόδου του Ιανουαρίου.

Λίγο πριν από την σέντρα του Δευτεριάτικου παιχνιδιού με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ θα γνωρίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος αν θα μπορεί να υπολογίζει στα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της περιόδου του Ιανουαρίου. Τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Βαλεντίνο Βλάχο, Νίκο Κουσίδη και Στέφανο Γουναρίδη.

Ο τεχνικός του Άρη μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του αλλά παρόλα αυτά τη στιγμή αυτή η συμμετοχή τους κρέμεται από μια κλωστή, αφού βρίσκεται στον αέρα η φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ Άρης που θα επιτρέψει να βγούνε τα δελτία τους.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης τηρούν στάση αναμονής μέχρι τη Δευτέρα όταν και θα υπάρξει η απόφαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής που θα δώσει την δυνατότητα στην ΠΑΕ Άρης να προστατεύεται από τους πιστωτές της.

Και πιο συγκεκριμένα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 με τη νέα αίτηση να κατατέθηκε χθες. Η έκδοση προσωρινής διαταγής θα ανοίξει τον δρόμο ώστε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης να εκδώσει φορολογική ενημερότητα.

Κάτι που θα επιτρέψει την έκδοση των δελτίων των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν - Μπουγαΐδη, Βλάχου, Κουσίδη και Γουναρίδη – και όποιων ακόμη μπορεί να αποκτηθούνε. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναζητηθεί κάποια άλλη λύση με νομικό τρικ.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης πάντως εκφράζεται αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, όπως αυτό μεταφέρθηκε και στον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να τεθούν τη Δευτέρα στη διάθεσή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη μπήκε πλέον στην τελική της ευθεία για το μεθαυριανό παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπάμπη Οικονομόπουλο, που υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία ενώ μετά τον Ανδρέα Τάτο και ο Μιχάλης Γιαννίτσης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Νίκος Ψυχογιός προπονήθηκε μόνος του κι όσο για τον Ντιν Μπουζάνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε ξανά στην σημερινή προπόνηση έμφαση στην τακτική δουλεύοντας τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στην κατοχή της μπάλας, ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 12:30 στο "Δασυγένειο" και η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Αθήνα στις 16:30.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ