ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διάψευση της Σίδνεϊ για τον Εσιέν

Η διάψευση της Σίδνεϊ για τον Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σίδνεϊ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση στον Μάικλ Εσιέν και αποκάλυψε πως προέκυψε η υπόθεση.

Οι ομάδες στην Αυστραλία αναζητούν διάσημους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους εντάξουν στο δυναμικό τους υπό το καθεστώς του "φιλοξενούμενου παίκτη" και ο Μάικλ Εσιέν συνδέθηκε με την Σίδνεϊ FC. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος τύπου του club, μιλώντας στην ιστοσελίδα "Four-Four-Two" διέψευσε ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον Γκανέζο αμυντικό χαφ, διευκρινίζοντας όμως ότι θα ήθελαν έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

" Δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση από τη Σίδνεϊ (σ.σ. προς τον Εσιέν), αλλά είναι ο τύπος του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνδέεται συνήθως η ομάδα μας" ανέφερε το στέλεχος.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η υπόθεση ανακινήθηκε από τον ατζέντη του, ο οποίος επιθυμεί να επωφεληθεί από τα χρήματα που προσφέρονται στην Αυστραλία σε εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές. Αυτός έχει επαφές και διερεύνησε εάν η Σίδνεϊ θα ενδιαφερόταν για το δανεισμό του Εσιέν, προκειμένου στη συνέχεια να προτείνει την προοπτική στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αλλά η προοπτική δεν τελεσφόρησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ