ΑΡΗΣ

Η διάταση δεν λυγίζει τον Καπετάνο

Η διάταση δεν λυγίζει τον Καπετάνο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κώστας Καπετάνος με σκοπό να επιστρέψει το συντομότερο στις προπονήσεις. Δείτε βίντεο από την προπόνηση στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Ο 27χρονος μέσος που υπέστη διάταση στους προσαγωγούς στην χθεσινή πρωινή προπόνηση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει το παρών στο πρώτο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνήθως μία διάταση στους προσαγωγούς ισοδυναμεί με διάστημα απουσίας 7-10 μέρες που σημαίνει ότι επιθυμία του Καπετάνου είναι να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Κατά τα άλλα ο Τσιώλης δείχνει να ρίχνει το βάρος στο 4-4-2 σε ρόμβο όσον αφορά την διάταξη του συνόλου στον αγωνιστικό χώρο έχοντας από το πρωί και πάλι στην διάθεσή του τους Νέρι Καστίγιο και Καρίμ Σολτάνι.

Επίσης την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας έκανε το πρωί και ο διεθνής με την Εθνική Νέων Γιώργος Κατίδης που χθες ενσωματώθηκε και πάλι με την υπόλοιπη αποστολή έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19.

Κι όσο για το θέμα του επιθετικού οι προσπάθειες συνεχίζονται με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Λουτσιάνο Φιγκερόα να φαντάζουνε πάντα ως οι βασικοί στόχοι από την στιγμή που ο διεθνής Παραγουανός Ντάντε Λόπεζ υπέγραψε συμβόλαιο με την Γκουαράνι της πατρίδας του.

Στα υπόψη του Τσιώλη ωστόσο είναι και ένας ακόμη επιθετικός με ρίζες από την Πορτογαλία που εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται τελικά να αποτελέσει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ