X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Διεθνής Αμνηστία ζητά από τον Μπέκαμ να ξανασκεφτεί τη συμφωνία προώθησης του Μουντιάλ στο Κατάρ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βλέπει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ Μαΐάμι και τη Νάσβιλ © 2021 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Η συμφωνία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους διοργανωτές του Μουντιάλ του Κατάρ ώστε να γίνει το πρόσωπο της διοργάνωσης έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις της Διεθνούς Αμνηστίας.

Μία συμφωνία η οποία θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια στον Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει φέρει πολλούς μπελάδες στον Βρετανό. Η μεγαλύτερη αντίδραση ήρθε από τη Διεθνή Αμνηστία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Σάχα Ντεσμούχ, ξεκαθάρισε πως ο Μπέκαμ πρέπει "να διερευνήσει τη βαθιά ανησυχητική κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ και να είναι έτοιμος να μιλήσει γι΄ αυτό".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια επεσήμανε: "Η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ είναι ανησυχητική, από τη μακροχρόνια κακομεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων, μέχρι τα όρια της ελευθερίας του λόγου και την ποινικοποίηση των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου".

Ο Ντεσμούχ αναφέρθηκε στους θανάτους των εργαζόμενων και πρόσθεσε: "Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να αφήσει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο μια θετική κληρονομιά και να αλλάξει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ