ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ μίλησε με τον Μοντέλα για τη θέση του προπονητή", γράφουν οι Τούρκοι

Sevilla's head coach Vicenzo Montella waits for the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Βιτσέντσο Μοντέλα @ 2024 DAVE THOMSPON / AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ συνεχίζει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως η θέση του είναι επισφαλής, με το τελευταίο όνομα που βγήκε στην επικαιρότητα όσον αφορά στους υποψήφιους διαδόχους του να είναι ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει -επίσημα- να στηρίζει τον Έρικ τεν Χαχ και να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης όμως την ίδια ώρα λοξοκοιτάζει για υποψήφιους αντικαταστάτες του, με το τελευταίο όνομα που συνθέθηκε με τους κόκκινους διαβόλους να προέρχεται από τη Τουρκία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λόγος για τον Βιτσέντσο Μοντέλα, με ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να πάρει τη σκυτάλη από τον Ολλανδό, έχοντας έρθει ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται πως ο "αεροπλανίνο" βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Τουρκίας από τον Οκτώβριο του 2023 και μετράει μέχρι στιγμής 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί μέχρι στιγμής σε Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν, Σεβίλλη και Αδάνα Ντεμίρσπορ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ