ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Η διοίκηση της Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ"

Η αντίδραση του Νεϊμάρ μετά την ήττα της Παρί από τη Ρεάλ στο Champions League.
Η αντίδραση του Νεϊμάρ μετά την ήττα της Παρί από τη Ρεάλ © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η διοίκηση της Παρί φέρεται να έχει φτάσει στα όρια της όσον αφορά στη συμπεριφορά του Νεϊμάρ και θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε το καλοκαίρι του 2017 το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της από την Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ μάλιστα είναι μία συνηθισμένη πηγή προβλημάτων.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στον αποκλεισμό των Παριζιάνων από τη Ρεάλ. Δημοσίευμα της Marca έκανε λόγο για καυγά στα αποδυτήρια μεταξύ Νεϊμάρ και Ντοναρούμα, με τον Βραζιλιάνο λίγο αργότερα να αντιδρά και να διαψεύδει με ιδιαίτερο τρόπο το συμβάν.

Πάντως, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα, η διοίκηση της Παρί έχει κάνει αρκετή υπομονή με την περίπτωση του Νεϊμάρ. Σκέφτεται μάλιστα να τον ξεφορτωθεί.

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρλί λήγει το καλοκαίρι του 2025 με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ