ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εγκατάλειψη και ο καθησυχασμός

Η εγκατάλειψη και ο καθησυχασμός
Γκονζάλες, Μάντζιος, προπόνηση, Παναθηναϊκός

Εκι:"Δεν πονάω...". Ο Τζίγγερ στην Παιανία, οι "άνθρωποί" του στη Λεωφόρο. Η "έκπληξη" του Νίνη

Και εκεί που όλοι περίμεναν τον Εκι Γκονζάλες να συμμετέχει στις προπονήσεις και να ανεβάσει τις πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή με τον ΟΦΗ, όλα άλλαξαν ξαφνικά από την σημερινή προπόνηση.
Ο Αργεντίνος μέσος πήρε κανονικά μέρος στο πρώτο τμήμα της προπόνησης, όμως στη συνέχεια σε μια προσπάθεια του να κάνει τάκλιν ένιωσε και ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός που βάζει "απαγορευτικό" στην αποστολή ενόψει ΟΦΗ.

Η προστασία του "Εκι" είναι το παν για ενδεχόμενο παρουσίας του στην συνέχεια αφού ο Αργεντίνος μέσος υπολογίζεται αν και εφόσον αποχωρήσουν οι ενοχλήσεις για την αναμέτρηση με την Λάνς (έστω και με μικρό χρόνο συμμετοχής) προκειμένου να είναι και στην αποστολή ενόψει τυ ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πάντως ο ίδιος ο Εκι, αποχωρώντας από την Παιανία και μιλώντας σε συμπαίκτες του ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός, λέγοντας: " Δεν είναι κάτι σοβαρό. Προς στιγμή τρόμαξα και 'γω, αλλά τώρα δεν πονάω και είμαι καλά".

Επιστροφές διεθνών, επίσκεψη "Τζίγγερ"

Ο 49χρονος τεχνικός των "πράσινων" ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει σήμερα και πάλι όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, οι οποίοι όπως επέστρεφαν είδαν και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τους υποδέχεται αφού είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις και αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση.

Οι "πράσινοι" μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα επιδόθηκαν σε σπριντ και στην συνέχεια δούλεψαν στο κράτημα της μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με "οικογενειακό" δίτερμα διάρκειας 30' λεπτών. Χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντρέας Ίβανσιτς, Νασίφ Μόρις, Μίκαελ Νίλσον και Μάριο Γκαλίνοβιτς οι οποίοι επέστρεψαν από τις εθνικές τους.

Οι Βίκτορ και Κώτσιος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Τσίγκας, Χαραλαμπίδης, Δάρλας και Σέριτς. Για προληπτικούς λόγους λόγω μερικών ενοχλήσεων ο Σωτήρης Λεοντίου δεν πήρε μέρος στο δίτερμα.

Μουνιόθ: "Οπως πριν με τον ΠΑΟΚ"

Ο Ισπανός προπονητής σε μια μίνι... ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε να αγωνιστούν όπως στα παιχνίδια πριν από το τελευταίο στην Τούμπα: " Να δείξουμε όλα αυτά τα στοιχεία που είχαμε στους αγώνες, πριν από τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ και τα οποία μας έλειψαν ουσιαστικά στην Τούμπα".

"Βλέπει" Εμπεντε

Σύμφωνα με τι πρώτες εκτιμήσεις για τα πλάνα του κ. Μουνιόθ, οι Πιερ Εμπεντε και Νίκος Μπουτζίκος δεν αποκλείεται να είναι δύο από τις έντεκα βασικές επιλογές του.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς δεν αποκλείεται να τους "στοιχήσουν" αφού ο Καμερουνέζος δικαιούται και αυτός μια ευκαιρία επιστροφής κάτω από την εστία του "τριφυλλιού". Παράλληλα, το βαρύ πρόγραμμα στην συνέχεια (Ευρώπη, πρωτάθλημα, Κύπελλο) δεν αποκλείεται να δώσει την ευκαιρία στον "πιτσιρικά" Νο2 (Μπουτζίκο) να πάρει την "σκυτάλη" από τον Σωτήρη Νίνη και να παίξει βασικός κόντρα στους Κρητικούς.

Ντεμπούτο Νίνη και σε Εθνική Ελπίδων

Στις 27 Μαρτίου αναμένεται να γίνει το "ντεμπούτο" του Σωτήρη Νίνη με την "γαλανόλευκη" φανέλα στο γήπεδο της Νεάπολης και την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Δανία, σύμφωνα με κύκλους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η "επιθεώρηση" της Λεωφόρου


Στελέχη της "πράσινη" ΠΑΕ επισκέφτηκαν και πάλι επιθεωρώντας το "Απόστολος Νικολαϊδης" στη Λεωφόρο προκειμένου να διαπιστώσουν την ακριβή εικόνα για τις ανάγκες αλλαγών που χρειάζεται η "ιστορική έδρα" των "πράσινων", τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Οπως διαβεβαίωσαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ίδιων και εκπροσώπων του Ερασιτέχνη για τις λεπτομέρειες της σύμβασης βάσει της οποίας θα αγωνίζεται για τις δυο επόμενες περιόδους στην ιστορική του και "φυική" έδρα.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ