ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η ειρωνεία του Γκουαρδιόλα: "Μήπως φταίμε και που γλίστρησε ο Τζέραρντ;"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα με την Τότεναμ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα με την Τότεναμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε ειρωνικός όταν ρωτήθηκε για τις πολλές κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι και αναφερόμενος στις πιθανές τιμωρίες τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την ομάδα του όσα κατέκτησε στο γήπεδο.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/2) την Άστον Βίλα κι όπως ήταν λογικό οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία στη συνέντευξη να ρωτήσουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Σύμφωνα με τους Times, η Σίτι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών, ακόμα και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Μιλώντας για τις τιμωρίες ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την ομάδα του όσα κατέκτησε στο γήπεδο, ειρωνευόμενος ότι οι Πολίτες ευθύνονται και για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ.

"Αυτές οι στιγμές ανήκουν απόλυτα σε μας, ανεξάρτητα από όποια πιθανή τιμωρία. Δεν ξέρω εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για αυτήν την κατάσταση στο Άνφιλντ. Σέβομαι τον Τζέραρντ, αλλά αυτή η στιγμή ανήκει σε μας. Η Premier League θα αποφασίσει, αλλά εμείς ξέρουμε πώς κερδίσαμε και πόσο προσπαθήσαμε γι' αυτό", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ