ΕΥΡΩΠΗ

Η εκδίκηση των φτωχών

Η εκδίκηση των φτωχών
INTIME SPORTS

Τι κοινό έχουν ο Ηρακλής, η Μαϊντζ, η Τσεζένα και η Οτελούλ Γκαλάτι; Αποδεικνύουν πως και οι "φτωχοί" έχουν ψυχή οδηγώντας την κούρσα των πρωταθλημάτων που μετέχουν.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα δεν δύναται να υποβαθμιστεί το γεγονός πως ομάδες υπεράνω υποψίας έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε ουκ ολίγα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σύλλογοι που συνήθως αρκούνταν σε διεκπεραιωτικές συμμετοχές ή στην καλύτερη περίπτωση πανηγύριζαν τη συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις απολαμβάνουν την κορυφή.

Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του "βασιλιά του σπορ". Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο...

Το ρόπαλο του "Γηραιού"

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ηρακλής έχει βάλει τα γυαλιά στους μεγάλους καρφώνοντας τη σημαία του στην κορυφή. Ο "Γηραιός" σε τρεις αγωνιστικές παραμένει άητητος (2-1-0) έχοντας νικήσει μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2-1).

Μόνο νίκες η Μάιντς

Στη Γερμανία παραμιλούν με τα κατορθώματα της Μάιντς. Τέσσερα στα τέσσερα μετράει η ομάδα του Αντρέας Ίβανσιτς που νίκησε εκτός έδρας Βόλφσμπουργκ (3-4) και Βέρντερ Βρέμης (0-2). Από κοντά και η αήττητη Χόφενχαϊμ (3-1-0). Το ζητούμενο είναι η αντοχή στην απαιτητική Μπουντεσλίγκα.

Η αήττητη Φούλαμ

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Φούλαμ μπορεί να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, όμως αποδεικνύεται δυσκολοκατάβλητη για κάθε αντίπαλο. Αήττητη παραμένουν οι "Κότατζερς" που ανάγκασαν σε ισοπαλία τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2).

Κολυμπάει στα βαθιά η Τσεζένα

Απρόσμενα καλή η εκκίνηση της Τσεζένα στη Serie A. Η ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη βρίσκεται στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας ούσα αήττητη (2-1-0).Χάιλαϊτς η νίκη επί της Μίλαν (2-0) και η ισοπαλία στο "Ολίμπικο" με τη Ρόμα (0-0).Ακολουθούν κατά πόδας Κιέβο και Μπρέσια με το ίδιο ρεκόρ μέχρι στιγμής (2-0-1).

Εκπλήξεις και στη Γαλλία

Στη Γαλλία, Σεντ Ετιέν (4-1-1) και Τουλούζ (4-1-1) έχουν αφήσει πίσω τους παραδοσιακές δυνάμεις της Ligue 1, όπως οι Λιόν, Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Η δύναμη της Μπούρσασπορ

Στην Τουρκία η πρεμιέρα της Μπούρσασπορ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να ήταν τραυματική, όμως εντός των συνόρων προελαύνει έχοντας σημειώσει μόνο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Οι λοιπές δυνάμεις

Στην Αυστρία, η Βάκερ Ίνσμπρουκ δείχνει ικανή στο ξεκίνημα της σεζόν για την υπέρβαση αποτελώντας σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Πανάξια στην πρώτη θέση με επιδόσεις 5-1-0.

Κάτι αντίστοιχο έχει πετύχει στην Ελβετία η πρωτοπόρος Λουκέρνη (5-2-1), με τις Ζυρίχη και Βασιλεία να την καταδιώκουν.

Στη Ρουμανία έχει ξεπηδήσει η Οτελούλ Γκαλάτι του άλλοτε διεθνή Ντορινέλ Μουντεάνου που βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Αξιοσημείωτη και η παρουσία της πρωτοπόρου στην Πολωνία, Γιαγκελόνια (4-1-1) ομάδα που απέκλεισε στα προκριματικά του Europa League o Άρης...

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ