ΠΑΟΚ

Η Ελλάδα μία από τις δύο επιλογές του Καβιέδες

Η Ελλάδα μία από τις δύο επιλογές του Καβιέδες
Καβιέντες

Ο δικέφαλος η επιλογή του Καβιέδες; Ο πρόεδρος της Γκουαγιαγκίλ επιβεβαιώνει πρόταση από Ελλάδα

Σύμφωνα με ΜΜΕ από του Εκουαδόρ επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη, το ενδιαφέρον ελληνικού συλλόγου για τον διεθνή επιθετικό.
Η μία ομάδα που θέλει τον Καβιέδες προέρχεται από την πατρίδα του και είναι η Έμελεκ, ενώ η άλλη από την Ελλάδα αναφέρουν δημοσιεύματα χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το όνομα της.

Πάντως γράφουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Εκουαδόρ, Μπαρτσελόνα Γκουαγιαγκίλ, Γκαλο Ροζίερο, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ελληνικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι από το Εκουαδόρ αναφέρουν ότι ο Ροζίερο αρνήθηκε ότι ο Καβιέδες θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αφού έχει επαφές με ελληνική ομάδα!

O Ιβάν Καβιέδες ενδιαφέρει σίγουρα τον ΠΑΟΚ κάτι που άλλωστε έχει δηλώσει και ο προπονητής του δικεφάλου Μόμτσιλα Βούκοτιτς. Ο Σέρβος είχε πει μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: Θα ήθελα τον Κάβιέδες".

Βέβαια δεν αποκλείεται ο Καβιέδες να έχει προταθεί και σε άλλον ελληνικό σύλλογο. Άλλωστε το όνομα του έχει παίξει εκτός από τον ΠΑΟΚ τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την Λάρισα.

Πάντως αυτό που μπορεί να συμπεράνει κάποιος για το όλο θέμα, είναι ότι πλέον ο Καβιέδες σκέφτεται σοβαρά την μετακόμιση του στην Ελλάδα.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ