ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ενίσχυση συνεχίζεται

Η ενίσχυση συνεχίζεται
Ζμποντσακ

O Έμερσον Αντράντε είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ''Γηραιού''

Ο Τσέχος αριστερός ακραίος μεσοαμυντικός, Μάριν Ζμπόντσακ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ΠΑΕ Ηρακλής ενώ ο Άγγελος Κομβολίδης με τη σειρά του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.
Όσο αφορά τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Εμερσόν Αντράντε το μεσημέρι πέρασε με επιτυχία στην Αθήνα τις ιατρικές εξετάσεις και αφού είχε έρθει πρώτα σε προφορική συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό το μόνο που απομένει είναι υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Εμερσόν Αντράντε γεννήθηκε στο Σάο Πάολο και πέρσι αγωνίστηκε στην ισπανική Ρεάλ Μουρθία αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παλμέϊρας αλλά κατάφερε να παίξει και στην επαγγελματική ομάδα όπου είχε ορισμένες διακρίσεις.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ριο Μπράνκο για να επιστρέψει στην Παλμέϊρας με την οποία και συμμετείχε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μετακόμισε στην Γιουβέντους Αθλέτικο, μετά στην Ντε Ρέμο την οποία βοήθησε από την πλευρά του για να κερδίσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία, επόμενος σταθμός του ήταν η Σάο Μπέντο στο πρωτάθλημα Παουλιστα όπου συνέβαλε στην παραμονή της.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Πόντε Πρέντα όπου είχε 22 συμμετοχές και 5 γκολ πριν πέρσι μετακομίσει στην Ρεάλ Μούρθια με την ομάδα της Βραζιλίας να διατηρεί ακόμα μέρος των δικαιωμάτων του αφού θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Σχετικά με τον 29χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Μάρκο Αντόνιο αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Σάντα Κρούζ στην Β κατηγορία στην Βραζιλία και είχε πετύχει 5 γκολ. Με τη σειρά του βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ηρακλή έχοντας συμφωνήσει στο οικονομικό και αύριο αν με την σειρά του περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του επίσης για δύο χρόνια.

Ο Μάρκο Αντόνιο έχει φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων στην Βραζιλία και συγκεκριμένα των Μποταφόγκο, Ναουτικό, Ουνιάο Μπαρμπαρένσε, Καέρα Σπόρτιγκ, Φορταλέζ, Αθλέτικο Μινέϊρο και τελευταία στην Σάντα Κρούζ έχοντας όμως ως όνειρο να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Το όνειρο αυτό του δίνεται η δυνατότητα να το υλοποιήσει μέσα από την υπογραφή συμβολαίου στον Ηρακλή.

Όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα η περίπτωση του Μάρκους Κόζατσικ φαίνεται να απομακρύνεται για τον Ηρακλή αφού η Σλάβια Πράγας όπου ανήκει ζητά το ποσό των 200.000 ευρώ παρά το ότι υπήρχε συμφωνία με τον Τσέχο πορτιέρο. Μοναδικός τρόπος για να αποκτηθεί είναι πλέον να έρθει ως δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν αλλά αυτό δύσκολα θα το δεχτεί η Σλάβια Πράγας.

Έτσι ο Ισπανός Πάρντο φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε αντίθεση με τον Πολωνό Λετζεσιεφσκι με τους δύο εδώ και μέρες να βρίσκονται στην Πορταριά του Πηλίου και στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου. Σχετικά με τον Γάλλο Στεφάν Ερνάντεζ ο 28χρονος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες αφού διαπιστώθηκε μια θλάση που θα τον άφηνε εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα κι έτσι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή με αποτέλεσμα να αναχωρήσει από την Αθήνα για την πατρίδα του.

Εκπροσώπηση στον τελικό των Νέων
Οι κ.κ. Νίκος Χαϊτογλου και Δήμος Πολύκαρπος θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ Ηρακλής με την παρουσία τους στον αυριανό τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, στο Λιντς της Αυστρίας. Βασικός λόγος της παρουσίας τους θα είναι σίγουρα ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας έχουν πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιώργος Ιωαννίδης με τους δύο να είναι έτοιμοι όπως και όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς μας να επιδιώξουν την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, κόντρα στο αντίστοιχο της Ισπανίας.

Τα φιλικά προετοιμασίας
Τα μέχρι σήμερα οριστικοποιημένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Ηρακλή είναι: 29/7 Ολυμπιακός Βόλου (Πανθεσσαλικό Στάδιο), 1/8 Δόξα Κατωκόπιας (1ης Κατηγορίας Κύπρου) (Πήλιο), 3/8 Εθνικός (Πήλιο), 6/8 Πιερικός (Κατερίνη), 10/8 Βέροια (Βέροια), 14/8 ΠΑΟΝΕ (Γήπεδο Νέων Επιβατών) και 19/8 Λάρισα (Καυτανζόγλειο Στάδιο).




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ