ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ένσταση της Μπαρτσελόνα

Η ένσταση της Μπαρτσελόνα

Διαβάστε τους άξονες πάνω στους οποίους κινείται η υπερασπιστική γραμμή της Μπαρτσελόνα ενάντια στην τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλλε η FIFA.

H στρατηγική που ακολουθεί η διοίκηση των "μπλαουγράνα", όπως την παρουσίασε την Παρασκευή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία κινείται στην βάση μιας προοδευτικής συμφωνίας και όχι σαν μια αντίδραση-πρόκληση στην ισχύ του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η κορυφαία ισπανική ιστοσελίδα "Marca" , ο σύλλογος θα προσπαθήσει δια μέσου της διπλωματικής οδού να μειώσει την κύρωση που επιβλήθηκε και να μπορέσει να κάνει μεταγραφές από αυτό το καλοκαίρι.

Προκειμένου να το πετύχει προτίθεται να αναγνωρίσει την μη-εκπλήρωση του άρθρου 19, υποστηρίζοντας εντούτοις ότι η ομάδα κινείτο πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Εαν δεν ευδοκιμήσει αυτό το μέτρο και δεν μειωθεί τελικά η ποινή, προτίθεται να ζητήσει να μείνει η τιμωρία στην προειδοποίηση σαν πιο δίκαιο μέτρο.

Εάν και αυτό δεν ευδοκιμήσει τότε τελικά θα συμβεί το μοιραίο και η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Θα προσπαθήσει, σε αυτή την περίπτωση, να επιτύχει επιστροφή δανεικών ποδοσφαιριστών, κάτι που με την τωρινή νομοθεσία δεν διευκρινίζεται.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ