ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή, το γεύμα, η ατάκα

Η επιστροφή, το γεύμα, η ατάκα
Γκονζάλες, Βέλιτς, Παναθηναϊκός

Στην προπόνηση και το γεύμα της τιμωρίας Γκούμα-Βύντρα, ο Γκονζάλες. Εμπεντε: "Ξαναπλακωθείτε..."

Ο Αργεντίνος άσος αρκετά ευδιάθετος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του ενώ ο ίδιος ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας με την μεταγχεριτική περίοδο της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, να βαδίζει ολοένα και καλύτερα.
Η κίνηση του Εκι να έρθει αυτό το διάστημα στην Αθήνα ήταν προκειμένου να εμψυχώσει αλλά και και να δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό στάδιο και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος του Παναθηναϊκού με την Λάρισα. Ο Εκι θα παραμείνει στην Αθήνα για δέκα ημέρες ακόμα και μετά θα επιστρέψει στην γενέτειρά του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη απόθεραπεία του ώστε να είναι έτοιμος τον Ιούλιο.

Γεύμα... με Εκι, πρόποση για "κούπα" και απίστευτη ατάκα "Πέτρου"

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης, τεχνική ηγεσία και τεχνικό τιμ γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα της Παιανίας, με το λογαριασμό να πληρώνεται από τους Γιάννη Γκούμα και Λουκά Βύντρα, μετά το μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο που είχαν την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση.

Το παρών έδωσαν άπαντες με την ζέστη να είναι μεγάλη όσο και η πίστη για κατάκτηση του τροπαίου το Σάββαοτ, αφού άπαντες στην πρόποσή τους είπαν με μια φωνή: "Στην υγειά του Κυπέλλου", αποδίδοντας την "δίψα" τους για να πάρουν φέτος έναν τίτλο.

Από το τραπέζι φυσικά δεν απουσίαζε και το χιούμορ με τον Εμπεντε να "κλέβει" και πάλι την παράσταση, λέγοντας μεταξύ άλλων: " Ευχαριστούμε πολύ εύχομαι να ξαναπλακωθείτε για να ξαναφάμε τσάμπα" είπε ο Καμερουνέζος γκολκίπερ προκαλώντας τα γέλια και το χειροκρότημα των συμπαικτών του.

Παρών και αρκετά ευδιάθετος στο γεύμα, ήταν και ο Εκι Γκονζάλες που μίλησε στους δημοσιογράφους πριν μπει στην αίθουσα για την επιστροφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Θα είμαι έτοιμος σε 4-5 μήνες".

Αγωνία για Μάντζιο

Σε ότι αφορά την προετοιμάσια των "πράσινων" ενόψει του τελικού με τους "βυσσινί" ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Σαλπιγγίδης και Μάντζιος, με τους δύο επιθετικούς να συνεχίζουν να "πονοκεφαλιάζουν" τον Ισπανό προπονητή τους. Για τους δύο επιθετικούς όμως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στην αποστολή απλά ο δεύτερος δεν αποκλείεται να μείνει εκτός βασικού σχήματος.

Δεδομένες θεωρούνται επίσης οι απουσίες των Βίκτορ, Άντριτς και Τσίγκα, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Ιβανσιτς και Σέριτς, που επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους.

Εισιτήρια μια μέρα ακόμα



Τυχεροί στάθηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν κάνει κρατήσεις για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου στο Βόλο καθώς θα έχουν μία επιπλέον ημέρα στη διάθεσή τους προκειμένου να τα παραλάβουν. Η διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους από Αθήνα θα συνεχιστεί και για την Πέμπτη 3/5/07 με τον ίδιο τρόπο που διεξάγεται και σήμερα, δηλαδή:

Αθήνα 2/5/07 & 3/5/07, ωράριο διάθεσης 10:00 - 18:00.
Κάτοχοι καρτών διαρκείας: από το γήπεδο Απ. Νικολαίδης και από το ΟΑΚΑ, στα σημεία διάθεσης των καρτών διαρκείας (είσοδος από την Πύλη Α’, Σπύρου Λούη).
Λοιποί φίλαθλοι: από το ΟΑΚΑ, στο σημείο διάθεσης καρτών διαρκείας (είσοδος από την Πύλη Α’, Σπύρου Λούη).

Για την παραλαβή των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, καθώς επίσης ότι οι φίλαθλοι της Αττικής θα πρέπει να παραλάβουν τα εισιτήριά τους από την Αθήνα.

Για τους φιλάθλους της επαρχίας η διάθεση θα γίνει ως εξής:
Βόλος 4 & 5/5/07, ωράριο διάθεσης 11:00 – 14:30 & 17:00 – 21:00 για τις 4/5 και 10:00 – 16:00 για τις 5/5. Η διάθεση θα γίνει από τα εκδοτήρια του σταδίου ΕΑΚ Βόλου, περιοχή Νέας Δημητριάδος.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ