ΑΡΗΣ

Η επιστροφή του Αγκάνθο

Η επιστροφή του Αγκάνθο
Αγκάνθο

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο Νταβίντ Αγκάνθο από την Ισπανία μετά την άδεια που του είχε δώσει ο πρώην τεχνικός του Άρη Μάκης Κατσαβάκης μέχρι αύριο Παρασκευή.

Μία μέρα νωρίτερα από την άδεια που του είχε δώσει ο πρώην τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Η έστω και κατά μία μέρα νωρίτερα επιστροφή του Ισπανού επιθετικού στην Θεσσαλονίκη έγινε μετά από ενέργειες των ανθρώπων του Άρη χωρίς να την παραμικρή άρνησή του.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με την ανακοίνωση των νομικών της ΠΑΕ Άρης για αύριο έχει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς στην προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά: « Ανακοινώνουμε ότι το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς κλείστηκε για την Παρασκευή στην Αθήνα, ύστερα από δική πρόσκληση».

Στις συναντήσεις των προηγούμενων ημερών ανάμεσα στα μέλη του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, τη διοικούσα επιτροπή και τους νομικούς που έχουν αναλάβει τα θέματα για το άρθρο 99 και την ΕΠΟ πάρθηκαν διάφορες αποφάσεις.

Η πιο σημαντική ήταν να προχωρήσουν οι επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να επιτευχθεί ρυθμίσεις των 90 και 60 δόσεων προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ αντίστοιχα. Παράλληλα και σύμφωνα πάντα με την σχετική ανακοίνωση θα ξεκινήσει και ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ