PREMIER LEAGUE

Η επιστροφή του Γιαννακόπουλου

Η επιστροφή του Γιαννακόπουλου
Γιαννακόπουλος

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα της Μπόλτον στο παιχνίδι με την Φούλαμ για το Κάρλινγκ Καπ

"Υποβλήθηκε σε επέμβαση και δυστυχώς για αυτόν από τη στιγμή που αποθεραπεύτηκε δεν είχε την δυνατότητα να αγωνιστεί σε παιχνίδι για να δοκιμάσει τις δυνάμεις. Ίσως να μην έχει αυτή την πολυτέλεια" ανέφερε ο Σάμι Λι, υπονοώντας ότι θα τον ρίξει στα βαθιά νερά της πρώτης του συμμετοχής στο παιχνίδι του τρίτου γύρου του Κάρλινγκ Καπ με αντίπαλο την Φούλαμ.

Ο Σάμι Λι, ο οποίος αντικατέστησε τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της Μπόλτον δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του Γιαννακόπουλου, αν κρίνει κανείς από την επιμονή του να τον στείλει στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Γιαννακόπουλος αρνήθηκε πεισματικά καθώς, θα διακυβευόταν η θέση του στην εθνική ομάδα αν αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ, εν όψει και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και προτίμησε να παραμείνει στο "Ρίμποκ" και να παλέψει για τη θέση του στην ενδεκάδα. Η πείσμων ικανότητα του να εκπλήσσει φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνιση της για ακόμη μία φορά.



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ