ΑΕΚ

Η επιστροφή του Γκερέιρο

Η επιστροφή του Γκερέιρο
γκερειρο

Ο Γκερέιρο διεκδικεί θέση βασικού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Κανονικά προπονήθηκε ο Μανωλάς

Ο Πολωνός μέσος βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες. Φυσικά αγωνίστηκε και πριν δύο αγωνιστικές κόντρα στον Πανιώνιο, περνώντας στο 70ό λεπτό στη θέση του Γκέντσογλου, αλλά θα είναι η πρώτη φορά μετά τις 6 Δεκεμβρίου του 2009 (συμπτωματικά πάλι με τον Πανιώνιο), που θα έχει θέση βασικού.
Ο Γκερέιρο ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα όλο αυτό το διάστημα, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (λοίμωξη του αιμοποιητικού συστήματος), τον άφησε πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ομάδας, τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην εθνική Πολωνίας.

Ωστόσο, ο Πολωνός προσπάθησε πολύ να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση, αλλά κυρίως να αποκτήσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση, προκειμένου να δείξει -έστω και στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν- πως μπορεί να συνεισφέρει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τα επερχόμενα πλέι οφ αποτελούν πιθανότατα τη μεγάλη ευκαιρία του 28χρονου μέσου να αποδείξει πως του αξίζει μία θέση στη βασική ενδεκάδα των "κιτρινόμαυρων".

Προπονήθηκε κανονικά ο Μανωλάς

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές αρχικά είδαν βίντεο και στη συνέχεια έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αντίθετα αποκλείστηκε ο Νίκος Καράμπελας, καθώς ένιωσε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Δημήτρης Φροξυλιάς, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, παρέμεινε κλινήρης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής (18/04, 19:00), είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Καφές, Λεονάρντο, Χέρσι, Τζεμπούρ, Άλβες, Μάκος, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Νέμεθ, Σκόκο, Μαντούκα

Ο Μιχάλης Παυλής θα ενσωματωθεί στη Β' ομάδα για το ματς με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/04). Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 17:00 και είναι κλειστή.

"Η Λίβερπουλ θα αποφασίσει για τον Νέμεθ"

Ο Τίμπορ Πατάκι, μάνατζερ του Κριστιάν Νέμεθ, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercatoweb.com για τον Ούγγρο επιθετικό και το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η Σαμπντόρια για την απόκτησή του.

" Ο παίκτης είναι δανεικός στην ΑΕΚ κι έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Στην παρούσα φάση δεν έχω απευθείας επαφές με τη Σαμπντόρια, που είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Του αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο, όχι όμως μόνο αυτό, αλλά και το αγγλικό", τόνισε ο Πατάκι, ο οποίος "έσταξε μέλι" και για τον άσο των "μπλουτσερκιάτι" Αντόνιο Κασάνο:

" Είναι ένας ποδοσφαιριστής πραγματικά άξιος και σημαντικός, που αρέσει πολύ στον Νέμεθ για τον τρόπο που παίζει".

Όσο για το μέλλον του Νέμεθ, ο μάνατζέρ του υπογράμμισε: " Φέτος ανήκει στην ΑΕΚ, μετά είναι η Λίβερπουλ που θα αποφασίσει".






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ