ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιθυμία (Μουνιόθ) και η πίκρα ("Σάλπι")

Η επιθυμία (Μουνιόθ) και η πίκρα ("Σάλπι")
Μουνιόθ, Παναθηναϊκός

Τρία στοιχεία είδε και ζήτησε ο Μουνιόθ. Η "πίκρα" του Σάλπι αλλά και... η "συμπάθειά" του

Ενα 24ωρο μετά το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα με 2-1 που αφήνει ελπίδες πρόκρισης στους "πράσινους", ο Βίκτορ Μουνιόθ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του βρήκε αρκετά θετικά στοιχεία (ακόμα και στο πρώτο μέρος), λέγοντας χαρακτηριστικά:
" Είχαμε όλα τα στοιχεία που πρέπει να διακρίνουν το παιχνίδι μας και έτσι θέλω να παίζουμε. Οργάνωση, κυκλοφορία, συγκέντρωση", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο σημαντικά τα αμυντικά προβλήματα που είχε η ομάδα, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε δυο φορές, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την ανάπτυξή της. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε αλλά έλειπαν οι τρανταχτές αδυναμίες προηγούμενων αγώνων που θέλω να εξαλείψουν" είπε και συμπλήρωσε ενόψει του κρίσιμου ματς με την Ξάνθη, για το πρωτάθλημα:

" Τώρα έχουμε ένα δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Οι αντίπαλοί μας έχουν πάρα πολλά παιχνίδια να χάσουν στην έδρα τους, γεγονός που δείχνει πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα.

Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Είναι πρόκληση για μας να σπάσουμε το αήττητο. Θα είναι πολύ σημαντικό να φύγουμε με τη νίκη".



Σαλπιγγίδης: "Ο Παναθηναϊκός ήταν η συμπάθειά μου"

Ενα μέρος της άκρως ενδιαφέρουσας συνέντευξης του προσώπου που έχει τραβήξει τα φλάς της αθλητικής χώρας, το τελευταίο 24ωρο, του Δημήτρη Σαλπιγγίδη προδημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων", από το επίσημο περιοδικό του συλλόγου. Ο "Σάλπι" που είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Ξάνθης (από ένα αιμάτωμα που υπέστη χθες στην Τούμπα) μιλάει με κολακευτικά λόγια για το "τριφύλλι".

Στο επίσημο περιοδικό των "πράσινων", "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρει χαρακτηριστικά, λίγες μέρες μετά τα όσα "τράβηξε" και "άκουσε" στην Τούμπα (η συνέντευξη είχε γίνει σαφώς πιο νωρίς).

« Από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι ο Παναθηναϊκός με κέρδισε με την συμπεριφορά του. Μου έδειξε ότι με ήθελε και αυτό μέτρησε στην απόφασή μου. Ούτως ή άλλως από τις αθηναϊκές ομάδες, ο Παναθηναϊκός ήταν η συμπάθειά μου. Και δεν το λέω για λαϊκή κατανάλωση.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό... Τέλος πάντων, το σημαντικό ήταν ότι η ομάδα μου έδειξε πόσο πολύ με πίστευε. Και μου ξεκαθάρισε ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις από μένα

», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός.

Πίκρα για την συμπεριφορά των Παοκτσήδων

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός, μιλώντας τόσο σε στενό του περιβάλλον όσο και στους συμπαίκτες του έδειξε φανερά ενοχλημένος με μερικές ακρότητες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του.

"Περίμενα τις αποδοκιμασίες αλλά όχι να με βρίζει όλο το γήπεδο, με τέτοιο χυδαίο τρόπο, λες και είμαι κανένας εγκληματίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εκεί. Κάτι μέσα μου έχει σπάσει.

Πικράθηκα και τώρα θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο. Να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Ότι έγινε, έγινε. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι"

, έλεγε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες του, στην Παιανία στην διάρκεια της προπόνησης, ο "Σάλπι".

Αμφίβολος ο "Σάλπι" με Ξάνθη, εκτός ο Τσίγκας

Χαλαρή ήταν η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για όσους αγωνίστηκαν στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στο κράτημα της μπάλας, στα σουτ και τις σέντρες, κάτι που δίνει έμφαση ο κ. Μουνιόθ.

Ο Έκι Γκονζάλες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Φίλιππος Δάρλας έκανε θεραπεία. Τέλος ο Άντονι Σέριτς ο οποίος ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο μετατάρσιο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και με δεδομένο αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Σαββατιάτικο ματς με την ακριτική ομάδα στην Ξάνθη, είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή. Παράλληλα εκτός αγώνα με την Ξάνθη θα μείνει και ο εορτάζων Θανάσης Τσίγκας (πήγε με γλυκά στην Παιανία) από ένα χτύπημα πίσω από το γόνατο που θα τον ταλαιπωρήσει για περίπου μια εβδομάδα.

Αντίθετα, την θέση του δεν αποκλείεται να πάρε (σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει) ο Παπαδόπουλος που αναμένεται να επιστρέφει όπως και ο Νίλσον που εξέτισε την τιμωρία του.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ