EURO

Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το... Twitter!

Η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το... Twitter!
INTIME SPORTS

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην ξεκίνησε με νίκη στο Euro (καλή βέβαια και η ισοπαλία), όμως κατέκτησε το... twitter! Δείτε το γιατί...

Λίγο η διαιτησία, λίγο η ατυχία, λίγο και το κακό ξεκίνημα της αναμέτρησης, δεν έδωσαν την ευκαιρία στην Εθνική μας ομάδα να ξεκινήσει το Euro 2012 με νίκη απέναντι στην Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας στάθηκε στο ύψος της, πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη, αλλά τελικά πήρε μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας. Όχι βέβαια πως είναι κακό αποτέλεσμα, όμως άξιζε κάτι περισσότερο.

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

Ο αγώνας είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων της Ευρώπης και ήταν εκατοντάδες χιλιάδες όσοι σχολίαζαν κατά τη διάρκεια του ματς στο twitter.

Σας γράψαμε άλλωστε και για τα tweets γνωστών αθλητών σχετικά με τον διαιτητή της αναμέτρησης που αδίκησε την Ελλάδα, όμως το φοβερό είναι πως πολύ ψηλά στο Wordwide trends ήταν το hashtag #samaras (όχι ο Αντώνης, ο Γιώργος), αλλά και το #salpingidis51.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ