ΑΡΗΣ

Η εβδομάδα του Λιντς

Η εβδομάδα του Λιντς

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν ο Ρόλαντ Λιντς θα μεταγραφεί ή όχι στον Άρη

Κάτι που είχε τονίσει εξάλλου ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Άρη για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης του Σάκη Τσιώλη στις δηλώσεις του στο Sport24.gr στην διάρκεια της ημέρας.

Δηλώσεις που ουσιαστικά ο 30χρονος διεθνής Αυστριακός επιθετικός και αρχηγός της Αούστρια Βιέννης ουσιαστικά επανέλαβε το απόγευμα της Κυριακής μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας του στο Σάλτσμπουργκ για την πρεμιέρα του αυστριακού πρωταθλήματος.

" Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα", ήταν η απάντηση του Λιντς στην σχετική ερώτηση που δέχθηκε για το ενδιαφέρον του Άρη να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Μία κατάσταση που επιθυμεί και η διοίκηση της Αούστρια Βιέννης να κλείσει το συντομότερο δυνατό όπως αυτό εκφράστηκε και δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της Αούστρια Βιέννης, Τόμας Πάριτς, αμέσως μετά.

"Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν ώστε ο Λιντς να μπορεί να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με την Αούστρια Βιέννης", ήταν τα λεγόμενά του.

Για την ιστορία ο Λιντς αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής και την ήττα της Αούστρια από την Σάλτσμπουργκ με 2-0 έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 63΄, ένα λεπτό πριν το 1-0 για τους γηπεδούχους, να έκανε αυτός το 0-1.

Κι αν ο Λιντς επιθυμεί να έρθει στον Άρη όπως δεν έκρυψε ο 30χρονος διεθνής Αυστριακός επιθετικός και αρχηγός της Αούστρια Βιέννης στις επαφές που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρη την Παρασκευή αλλά και το πρωί του Σαββάτου το εμπόδιο έγκειται αλλού.

Στον όρο του συμβολαίου του με την ομάδα της Αυστρίας που κάνει λόγο ότι αν μία ομάδα εκτός συνόρων της χώρας και δη από την Ελλάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Για αυτό και από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης τονίζεται ότι: " Είμαστε ακόμη πολύ μακριά", αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει διάθεση ατόνησης του ενδιαφέροντος δεδομένου του θέλω του Λιντς να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει αν τελικά ο Κάρλος Τόχα θα δεχθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, ακόμη και στο τρέχον είτε να μειώσει τις απολαβές του είτε να λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Σε μία εξέλιξη που όπως και να έχει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στο φλερτ με τον Λιντς αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό για να καλύψει τις απαιτήσεις της Αούστρια Βιέννης ενδεχομένως και με την συμβολή του αρχηγού της.

Κι όσο τέλος για το αν σήμερα Δευτέρα (18/07) θα υπάρξει συνάντηση στην Βιέννη μεταξύ ανθρώπου της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αντίστοιχο της Αούστρια για απευθείας συζητήσεις είναι κάτι που στην στιγμή αυτή διαψεύδεται και από τις δύο πλευρές.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ