ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "εξάρα" από την Τότεναμ κάνει την Έβερτον να κυνηγήσει τον Τζέκο!

Η "εξάρα" από την Τότεναμ κάνει την Έβερτον να κυνηγήσει τον Τζέκο!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Έβερτον "τρέχει" για μεταγραφές μετά την συντριβή από την Τότεναμ στο "Γκούντισον" και ρεπορτάζ από την Αγγλία φέρνουν την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο κυνήγι του Έντιν Τζέκο.

Άρχισε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν στην Premier League όμως η αδυναμία της όταν αντιμετωπίζει ομάδες της πρώτης εξάδας αλλά και κάποια άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, είχαν ως αποτέλεσμα η Έβερτον να πέσει στην 8η θέση και να είναι μακριά από τις ομάδες που κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη.

Το ταπεινωτικό 6-2 από την Τότεναμ μάλιστα έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για κρίση αγωνιστική και στην προσπάθειά τους να αλλάξει αυτή η κατάσταση, οι άνθρωποι των "ζαχαρωτών" είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα είναι ο Έντιν Τζέκο, με τους Άγγλους να θεωρούν πως ο Βόσνιος φορ έχει αποδείξει ήδη την αξία του στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και είναι πλέον ακόμα πιο ώριμος μετά από την εμπειρία του στο Καμπιονατο με την Ρόμα.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα πως μέσα στις προσεχείς ημέρες θα γίνει η πρώτη επαφή μεταξύ της Έβερτον και του Μόντσι που χειρίζεται όλα τα μεταγραφικά ζητήματα στην Ρόμα και από εκεί θα φανεί αν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Ρωμαίων να αποχωριστούν τον βασικό τους σέντερ φορ.

Πέρα πάντως από τον Τζέκο, ψηλά στη λίστα της Έβερτον είναι και ο Ίρβινγκ Λοσάνο της Αϊντχόφεν, με τον Μεξικανό διεθνή επιθετικό να έχει πάντως συμβόλαιο με την PSV μέχρι το 2023 και να κοστολογείται γύρω στα 40.000.000 ευρώ από τους Ολλανδούς.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ