ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ευχάριστη και η απρόσμενη είδηση

Η ευχάριστη και η απρόσμενη είδηση
Παναθηναϊκός, Ιβανσιτς, Μάντζιος

Και επίσημα "πράσινος" και του χρόνου ο Ιβανσιτς. Χωρίς Μάντζιο η προπόνηση και το φιλικό με Κορωπί

Αυτό που όλοι περίμεναν έγινε γνωστό από την "πράσινη" ΠΑΕ μέσα σε 18 λέξεις. Ο Αντρέας Ιβανσιτς και τυπικά για τον επόμενο χρόνο θα είναι παίκτης του "τριφυλλιού", μετά την ενεργοποίηση της οψιον που είχε ο ελληνικός σύλλογος.
Η ανακοίνωση...



" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του Αντρέας Ίβανσιτς από την Σάλτσμπουργκ για έναν ακόμη χρόνο", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Σαλπιγγίδης: "Ενιωθα πνιγμένος..."

Μετά το περιοδικό "Κick" της εφημερίδας Θεσσαλονίκης, ο επιθετικός των "πράσινων" μίλησε εκ νέου για τα όσα προκάλεσαν την φυγή του από τον "Δικέφαλο του Βορρά" και στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero". Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αρκετά πικραμένος είπε χαρακτηριστικά πως ένιωθε "πνιγμένος":

Για την απρόσμενη προσφυγή του...

" Από την ώρα που έφυγα, ειπώθηκαν πολλά ψέματα και εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Κατέθεσα προσφυγή στα μέσα Ιουνίου για να ξυπνήσω συνειδήσεις. Τα χρήματα που πήρα συγκεντρώθηκαν από παράγοντες του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία της προσφυγής. Άρα, δεν ισχύει ότι εγώ πληρώθηκα μέσα από τις συναυλίες που έκαναν οι φίλαθλοι και από τα sms που έστελναν. Από την στιγμή που πληρώθηκα και μετά, είχα πάρει την απόφαση να παραμείνω στην ομάδα".

Για το πώς αναγκάστηκε να φύγει από τον ΠΑΟΚ...

" Για εμένα υπήρχε πρόταση της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία αρνήθηκε ο κ. Γούμενος. Πρόταση ύψους 1,8 εκ. ευρώ. Όντας εγώ πληρωμένος, ένιωθα πολύ άσχημα στα αποδυτήρια, την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες μου έκαναν συσκέψεις για αποχή από την προπόνηση. Τότε μίλησα με τον Γιάννη Γούμενο. Μου είπε ότι είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ότι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βελτιωθεί, ότι εγώ είχα μεγάλο συμβόλαιο.

Εκείνη την στιγμή ένιωθα πνιγμένος. Δεν είχα την δύναμη να συνεχίσω. Υπήρχε και η πίεση του κόσμου και όπως αντιλαμβάνεστε το μυαλό μου δεν ήταν στο ποδόσφαιρο. Σε όλη μου την καριέρα ήμουν σε ομάδες που είχαν προβλήματα και έπρεπε πλέον να πάω κάπου όπου θα σκεφτόμουν μόνο το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να ζω με την θηλιά στο λαιμό, γι' αυτό και έφυγα. Θεωρώ ότι έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Ας με καταλάβει ο κόσμος

".

Για την αντίδραση του να μη μιλήσει στον κόσμο μετά από παιχνίδι της Εθνικής...

" Αντέδρασα έτσι γιατί ήμουν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Σίγουρα έκανα λάθη, αλλά είμαι άνθρωπος και δεν μπορούσα άλλο να είμαι εγώ στην μέση και να με χτυπάνε όλοι οι άλλοι. Δεν το άντεχα πλέον. Ο κόσμος με αγάπησε και πιστεύω ότι με αγαπάει ακόμη. Πέρασα πολλά στην ομάδα, έντονες στιγμές, καλές στιγμές που δεν τις αλλάζω με τίποτε, ούτε τις ξεχνώ".

Για το πως εξηγεί την φυγή σπουδαίων ονομάτων από ΠΑΟΚ...

" Δεν φταίνε οι παίκτες γι’ αυτό το φαινόμενο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Θα πρέπει ο κόσμος να δει λίγο βαθύτερα το γεγονός αυτό και να καταλάβει γιατί φεύγουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, παίκτες από τον ΠΑΟΚ".

Για τον αγώνα με την πρώτη επιστροφή στην Τούμπα...
" Ήμουν προετοιμασμένος και ήξερα ότι θα είχα να αντιμετωπίσω άσχημο κλίμα. Στεναχωρέθηκα πάντως πάρα πολύ, γιατί θεωρώ ότι προσέφερα στην ομάδα και αντιμετωπίστηκα εχθρικά. Καταλαβαίνω πάντως τον κόσμο γιατί δεν ξέρει την αλήθεια. Εγώ πάντως θέλω να ξεχάσω αυτή την βραδιά".

Για το πέναλτι που εκτέλεσε στο ΟΑΚΑ...
" Είναι φυσιολογικό να αντιδρά ο κόσμος γι΄ αυτό. Υπήρχε εντολή από τον προπονητή να εκτελούν τα πέναλτι εγώ ή ο Παπαδόπουλος. Πήρα την μπάλα να την δώσω στον Παπαδόπουλο και αυτός μου είπε να το εκτελέσω εγώ. Έτσι υπάκουσα. Είμαι επαγγελματίας, πληρώνομαι από τον Παναθηναϊκό και γι αυτό το εκτέλεσα"

Για τις συνθήκες σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ...
" Στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή παίζω απλά ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις στην Παιανία και δουλεύουμε σωστά, υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη προστασία και στήριξη (ειδικά μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε τελευταία) και το αποτέλεσμα είναι να έχω στο μυαλό μου μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο"

Για τον ΠΑΟΚ ευχήθηκε...

" Εύχομαι να λύσει τα προβλήματα του και να προχωρήσει μπροστά. Για μένα ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω, γιατί αν έμενα θα ήταν κακό και για μένα αλλά και για την ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω".

Ατομικό Μάντζιος, Κώτσιος και γλυκά ο Νίνης

Ενα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης για τον Βίκτορ Μουνιόθ. Ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς γεγονός που ουσιαστικά δεν του δίνει το δικαίωμα να συμμετέχει και στο φιλικό αγώνα με το Κορωπί, την Μεγάλη Πέμπτη.

Σε ότι αφορά τους συμπαίκτες του Μάντζιου, μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο εναλλασσόμενα γκρουπ όπου δούλεψαν πάνω στην τακτική, στις σέντρες και τα σουτ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με το γενικό πρόγραμμα να κρατάει σχεδόν δύο ώρες.

Ο Ηλίας Κώτσιος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση για να μην επιβαρυνθεί στους κοιλιακούς ενώ οι Τσίγκας και Βίκτορ ακολούθησαν εκ νέου τα ατομικά προγράμματα τους.

Το τέλος της προπόνησης επεφύλασσε τούρτα και λιχουδιές που έφερε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος με αφορμή την συμπλήρωση των 17ων γενεθλίων του, κέρασε τους συμπαίκτες του. " Να σκέφτεσαι ότι έγινες 17 και όχι 27" η χαρακτηριστική και γεμάτη νόημα ατάκα του, Βίκτορ Μουνιόθ προς την προσωπική του "ανακάλυψη".

Ψάχνουν έδρα για φινάλε

Οι απρόσμενες εξελίξεις σε ότι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος αλλά και το γεγονός ότι οι "πράσινοι" εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αναγκαστούν να παίξουν τελευταία αγωνιστική μακριά από το ΟΑΚΑ, λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργεί ένα πρόβλημα.

Αυτό της έδρας που θα φιλοξενήσει το ματς με τους "Φαίακες". Ηδη οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν την έδρα για το φινάλε των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με πιθανότερους προορισμούς τα γήπεδα της Ριζούπολης, του Περιστερίου και πιθανώς της Καισαριανής.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ