ΑΡΗΣ

Η ευκαιρία του Τόχα

Η ευκαιρία του Τόχα
INTIME SPORTS

O τραυματισμός του Σάκη Πρίττα και η τιμωρία του Ναφτί άνοιξε και πάλι την πόρτα της ενδεκάδας στον Κάρλος Τόχα, που έχει χρυσή ευκαιρία να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει εις βάρος του.

Μπορεί ο Κολομβιανός άσος να ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, στη συνέχεια όμως η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα ενώ η διοίκηση του Άρη έχει πολλά παράπονα για την εξωγηπεδική του ζωή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να τον βάλει στο περιθώριο, αφού αρκετές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν έχει παραβιάσει το νυχτερινό ωράριο που έχει ορίσει η ΠΑΕ.

Για καλή του τύχη ωστόσο, έχει την ευκαιρία να επανέλθει τόσο στην ομάδα όσο και στην βασική ενδεκάδα του Άρη για τα επόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Μετά τον τραυματισμό του Πρίττα (θα μείνει είκοσι ημέρες εκτός δράσης) και την τιμωρία του Ναφτί (τρεις αγωνιστικές), η θέση του αμυντικού μέσου μένει... ορφανή, αφού μόνο ο Κώστας Μενδρινός και ο Φατί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα κόπωσης, έχουν απομείνει.

Έτσι λοιπόν ο Αργεντινός προπονητής θα δώσει, ίσως, την τελευταία ευκαιρία στον Τόχα για να επανέλθει στις επιλογές του για την ενδεκάδα και είναι πλέον καθαρά στο χέρι του Κολομβιανού άσου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Κούπερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ