ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Γεμάτη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σημαντικές νίκες, αρκετές εκπλήξεις, απώλειες των "μεγάλων" και ντέρμπι που έφεραν αλλαγές στους πίνακες.

Στην Ιταλία, ονειρικό το ντεμπούτο του Μπαλοτέλι στη Μίλαν, με τη βοήθεια βέβαια του διαιτητή. Στην Αγγλία, η γκολάρα του Αγκουέρο τιμώρησε τον γκαφατζή Ρέινα αλλά η Σίτι έχασε βαθμούς και έμεινε και άλλο πίσω στη κούρσα με τη Γιουνάιτεντ.

Στην Ισπανία ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε για 6ο σερί ματς αήττητος κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Μέσι, ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε 2η στη Γερμανία "αλώνοντας" το Λεβερκούζεν.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο:

Δώρο στον Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και η Μίλαν επικράτησε με 2-1 της Ουντινέζε στο "Σαν Σίρο". Λύτρωση στο 94' με ανύπαρκτο πέναλτι για τους "ροσονέρι". Νίκη η Γιουβέντους, ήττες Λάτσιο και Ίντερ, 4ο γκολ ο Παναγιώτης Κονέ (videos)

Ο Αγκουέρο τιμώρησε τον Ρέινα

Η Λίβερπουλ έκανε ανατροπή στο Μάντσεστερ με σουτάρες των Στάριτζ και Τζέραρντ, αλλά η Σίτι γλίτωσε την ήττα με γκολάρα του Αγκουέρο που τιμώρησε τον Ρέινα. Νίκη η Τότεναμ με super Μπέιλ (videos)

Απώλεια στο "Μεστάγια" η Μπαρτσελόνα

Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Μεστάγια", έτσι οι "μπλαουγκράνα" έμειναν χωρίς νίκη για 2ο σερί εκτός έδρας ματς. Νίκη η Ατλέτικο, απώλεια η Μάλαγα (videos)

"Άλωσε" το Λεβερκούζεν η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ νίκησε 3-2 την Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν και την προσπέρασε ανεβαίνοντας την δεύτερη θέση (videos)

Ήττες για Μαρσέιγ και Λιόν

Με αυτογκόλ του Αντρέ Αγιού η Μαρσέιγ έχασε με 0-1 στο "Βελοντρόμ" από την ουραγό, Νανσί, ενώ έχασε και η Λιόν από την Αζαξιό με δύο γκολ του Μούτου (video)

Απάντηση της Μπενφίκα

Ίδιο το σενάριο στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα να επικρατεί 3-0 της Σετούμπαλ, να απαντά στην νίκη της Πόρτο και διατηρούνται μαζί στην κορυφή (videos)

"Όρθια" στο ντέρμπι η Άντερλεχτ

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο σε πολύ μεγάλο διάστημα η Άντερλεχτ κατάφερε να μην ηττηθεί στην έδρα της από την Σταντάρ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 85' (videos)

Νέα "κηδεία" για Φενέρμπαχτσε

Για 3ο σερί ματς στο "Σουκρού Σαράτσογλου" η Φενέρμπαχτσε έμεινε χωρίς νίκη και μάλιστα ηττήθηκε με 1-2 από την Σίβασπορ. Ενεράμο ο "δήμιος", γκολ στο ντεμπούτο του με "Φενέρ" ο Ουεμπό (videos)

Ο Άγιαξ προσπέρασε την Τβέντε

Η Ουτρέχτη νίκησε 4-2 μέσα στο Ένσχεντε την Τβέντε, έτσι την τελευταία την προσπέρασε ο Άγιαξ περνώντας στην 2η θέση μετά το 3-0 επί της Φένλο (videos)

"Αθάνατη" η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση προηγήθηκε 2-0, ο Ολυμπιακός έκανε ανατροπή και τελικά η "κυρία" νίκησε με 4-3, χάρη σε χατ-τρικ του Μπαράκ Ιτζχάκι. Νίκη με ανατροπή και η ΑΕΚ (videos)

Αναλυτικές βαθμολογίες

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ