ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ευρώπη στα πόδια του Μήτρογλου

Η Ευρώπη στα πόδια του Μήτρογλου

Η περίφημη "Équipe" εξυμνεί τον Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας πως η Ευρώπη είναι στα πόδια του Έλληνα σέντερ-φορ και πως για εκείνον ενδιαφέρονται σπουδαίοι σύλλογοι, όπως οι Ντόρτμουντ, Ίντερ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Το "φαινόμενο" Κώστας Μήτρογλου, δεν απασχολεί μονάχα τον ελληνικό Τύπο, αλλά και τον ευρωπαϊκό. Η περίφημη και έγκυρη γαλλική εφημερίδα "Équipe" με εκατομμύρια αναγνώστες, εκθειάζει σε άρθρο της τον σέντερ-φορ του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ολόκληρη η Ευρώπη είναι στα πόδια του και πως ενδιαφέρονται για εκείνον ορισμένοι από τους κορυφαίους συλλόγους της "γηραιάς" ηπείρου, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ίντερ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ.

Οι Γάλλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου, εκθειάζοντάς τον για την "εκτελεστική του δεινότητα", σχολιάζοντας με θαυμασμό πως έχει πετύχει 22 γκολ μέσα σε τρεις μήνες (με Ολυμπιακό και Εθνική), ενώ υπογραμμίζουν παράλληλα πως τον ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχε σε ολόκληρη την περσινή σεζόν (2012-2013).

Αναφέρουν πως είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14 γκολ σε 11 παιχνίδια, ενώ ξεχωρίζουν το χατ-τρικ του σημείωσε στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ. "Πρόκειται για έναν ακόρεστο και επικίνδυνο σκόρερ, από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια", γράφει η "Équipe", η οποία θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι Γάλλοι κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στη μέχρι τώρα καριέρα του Κώστα Μήτρογλου, σχολιάζοντας το πώς πήγε από τη Γερμανία στον Ολυμπιακό και φτάνουν έως το σήμερα, χαρακτηρίζοντας τον 25χρονο επιθετικό ως το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ