ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε, που έχει προσεγγίσει τον Ελ Κααμπί, αγοράζει τον Εν Νεσίρι από τη Σεβίλλη

Η Φενέρμπαχτσε, που έχει προσεγγίσει τον Ελ Κααμπί, αγοράζει τον Εν Νεσίρι από τη Σεβίλλη
Ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι με τη φανέλα της εθνικής Μαρόκου @2024 AP IMAGES/JOAN MONFORT

Τον επιθετικό που έψαχνε για να αντικαταστήσει τον Μίτσι Μπατσουαγί βρήκε η Φενέρμπαχτσε, η οποία αγοράσει σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι από τη Σεβίλλη.

Κενή έχει μείνει η επίθεση της Φενέρμπαχτσε μετά την αποχώρηση των Μίτσι Μπατσουαγί και Έντιν Τζέκο, με τους Τούρκους να έχουν βγει στην αγορά για την προσθήκη νέων παικτών.

Ένας από αυτούς που έχουν προσεγγίσει πι γείτονες είναι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, προσφέροντάς του μάλιστα ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η Φενέρ προχωράει στην αγορά του Γιουσέφ Εν Νεσίρι από τη Σεβίλλη, με ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για μεταγραφή που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το φιξ ποσό θα δώσει η τουρκική ομάδα είναι 15 εκατ. ευρώ σε 12 ισόποσες δόσεις σε βάθος τετραετίας, ενώ κάθε 30 γκολ που θα βάζει ο Μαρονικός επιθετικός η Φενέρ υποχρεούται να βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό των Ισπανών επιπλέον ένα εκατομμύριο ευρώ, με μέγιστο ύψος που μπορούν να φτάσουν τα μπόνους να είναι τα 5.000.000 ευρώ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE LA LIGA ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ