ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρμπαχτσε προχωρά σε "προωθητική" συμφωνία με τη Ριάνα και τον A$AP Rocky

Rihanna poses for photographers upon arrival at the FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone sneaker launch party at Tobacco Dock, in London on Wednesday, April 17, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Η Ριάνα @ VIANNEY LE CAER/INVISION/AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε προχωράει σε μια πολύ σημαντική συμφωνία με στόχο να προωθήσει το brand της, καθώς ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τη Ριάνα και τον σύζυγό της A$AP Rocky. Ρόλο σε αυτή έχει παίξει ο Ατσούν Ιλιτσαλί, ενώ προσδοκά έσοδα 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να δυναμώσει και εξωαγωνιστικά και γι' αυτό το λόγο επιστρέφει τη δημοφιλή τραγουδίστρια Ριάνα, καθώς και τον σύζυγό της A$AP Rocky, επίσης γνωστό Αμερικανό ράπερ.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία προκειμένου το ζευγάρι να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθεί παιχνίδια της ομάδας, αλλά και να αναρτά φωτογραφίες με φανέλες της Φενέρμπαχτσε στους λογαριασμούς του στα social media.

Η Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρει η Fanatik, αναμένετι έσοδα 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τη συνεργασία λόγω του αντίκτυπου που θα φέρει η ενδεχόμενη συνεργασία.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ