FIFA

Η FIFA άνοιξε πειθαρχικό φάκελο για το VIDEO με τον Φερνάντες, που τραγουδά ρατσιστικά συνθήματα κατά Γάλλων ποδοσφαιριστών

Argentina midfielder Enzo Fernández and teammates celebrate following a Copa America semifinal soccer match against Canada, Tuesday, July 9, 2024, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Argentina midfielder Enzo Fernández and teammates celebrate following a Copa America semifinal soccer match against Canada, Tuesday, July 9, 2024, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julia Nikhinson) AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Σάλος έχει προκληθεί από VIDEO που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει τον Έντσο Φερνάντες να τραγουδάει ένα σύνθημα κατά της εθνικής Γαλλίας με ρατσιστικούς στίχους. Η FIFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό.

Ο Έντσο Φερνάντες έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το VIDEO που διέρρευσε με τον ίδιο να τραγουδάει ένα σύνθημα κατά της εθνικής Γαλλίας με ρατσιστικούς στίχους, μετά την κατάκτηση του Copa America από την εθνική Αργεντινής.

Το περιστατικό πάντως έχει προκαλέσει σάλο και η FIFA, όπως αναμένονταν άνοιξε πειθαρχικό φάκελο για να διερευνήσει την υπόθεση, μετά την καταγγελία που έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας.

"Η FFF θα επικοινώνησε με την ομοσπονδία της Αργεντινής και τη FIFA, με την επιφύλαξη κι άλλων κινήσεων που θα ακολουθήσουν", ξεκαθάρισε η γαλλική ομοσπονδία.

TAGS FIFA ΤΣΕΛΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ