ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Φιορεντίνα ετοιμάζει διπλό χτύπημα με Ντε Χέα - Ρίτσαρντσον

Ο Ντε Χέα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σίτι
Ο Ντε Χέα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σίτι © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Φιορεντίνα εντείνει τις προσπάθειές της για ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, βρίσκεται μία ανάσα από το να κάνει δικούς της τον Νταβίντ ντε Χέα και τον Αμίρ Ρίτσαρντσον.

Η Φιορεντίνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα σε ανοιχτή επικοινωνία με την Τζένοα για τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον ωστόσο είναι διατεθειμένη να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, απέχει πολύ λίγο από ένα ηχηρό διπλό χτύπημα.

Αυτό περιλαμβάνει ως πακέτο τον Νταβίντ Ντε Χέα και τον Αμίρ Ρίτσαρντσον, με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Αλφρέντο Πεντουλά, να αποκαλύπτει πως οι βιόλα βρίσκονται μία ανάσα από το να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Ισπανό γκολκίπερ, που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στη δράση μετά από έναν χρόνο αποχής και το διαζύγιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στον Ρίτσαρντσον, τόσο γαλλικά (Parisien) όσο και ιταλικά μέσα (Sportitalia, Sky Sport Italia) υποστηρίζουν πως η φιναλίστ του τελικού του Conference League τις δύο τελευταίες χρονιές έδωσε τα χέρια με την Ρεμς για να κάνει δικό της τον 22χρονο Μαροκινό διεθνή μέσο.

Αυτή την περίοδο ο Ρίτσαρντσον συμμετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον παίκτη να έχει προτάσεις από Τότεναμ, Έβερτον, Λέστερ και Άγιαξ αλλά τους βιόλα να φαίνεται να έχουν προβάδισμα στην κούρσα της απόκτησής του, προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ στους Γάλλους συν 10% ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ